logo
Imprimir
03-09-2018 | 17:40hs
•+ NOTíCIES

Marea rosa a Sant Gregori

Prop de 600 participants a la 2a edició de la Cursa de la Dona de Muntanya a Sant Gregori aquest passat cap de setmana

La segona edició de la Cursa de la Dona de Muntanya ha fet un salt en participació i aquest diumenge 2 de setembre ha reunit a centenars de corredores que han completat un dels dos circuits previstos, 6 km. o 14 km., per l’entorn natural de la Vall de Llémena. Uns recorreguts plens de sorpreses i valor afegit com una banda de percussió que animava el pas de les corredores, una platja al cim de la muntanya de Sant Grau o una abella gegant. A la zona de sortida i arribada també s’hi van organitzar diferents activitats, es podien trobar inflables i estands de col·laboradors.

La jornada també va comptar amb la presència de Ragna Debats, actual Campiona del Món de Trail, que va ser la primera en creuar la línia de meta del circuit de 14 km.
Malgrat no ser una prova competitiva el podi en cada circuit va ser el següent:

Circuit de 14 km.

Ragna Debats

Anna Güell

Maite Urrutia

Circuit de 6 km.

Ingrid Planas

Cristina Gomez

 Paula Negre


Els beneficis totals es calcula que ascendiran a més de 6.500 euros i s’entregaran a la Fundació Oncolliga Girona per destinar a projectes i accions contra el càncer. També es van adquirir 340 dorsals solidaris per valor de 5 euros que es sumen als beneficis.

L’organització formada pels equips Les Nenes Trail, Corro x Tu i Ajuntament de Sant Gregori valoren molt positivament aquesta jornada esportiva i solidària, i treballen amb l’objectiu de consolidar aquest esdeveniment al calendari català de les proves de trail com a element de promoció de l’esport femení i de lluita contra el càncer.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/77089_marearo-aa-antgregori-2.htm