logo
Imprimir
12-09-2018 | 15:01hs
•LA GARROTXA

La Santjoanenca s'endú el Primer premi de la Batalla de les Flors de Festes del Tura

Hi van participar en total 12 colles, el doble que en les últimes edicions, i les carrosses que estaven inspirades en els elements del món i en la faràndula de les festes; la colla de Sant Joan les Fonts va obtenir el primer guardó inspirant la seva carrossa en el cap de lligamosques

La colla de carnaval 'La Sanjoanenca' de Sant Joan les Fonts es va imposar en la Batalla de les Flors de les Festes del Tura, que va tenir lloc dissabte al vespre a la Plaça Clarà. Un acte organitzat pel Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot.

Hi van participar en total 12 colles, el doble que en les últimes edicions, i les carrosses que estaven inspirades en els elements del món i en la faràndula de les festes; la colla de Sant Joan les Fonts va obtenir el primer guardó inspirant la seva carrossa en el cap de lligamosques.

La tradició marca que les carrosses estiguin fetes amb flors de paper i quan han fet les dues voltes d'exhibició, els participants desfan les flors i les llencen al públic, juntament amb paperets de colors i cintes, donant nom així a la batalla de les flors.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/77656_la-antjoanenca-enduelprimerpremidelabatalladele-flor-defe-te-deltura-2.htm