logo
Imprimir
05-10-2018 | 12:28hs
•+ NOTíCIES

La Cursa de la Dona i la cadena humana entre Sant Julià de Ramis i Aiguaviva afectaran la mobilitat a la ciutat aquest diumenge

De 16.45 a 17.45 h, no es podrà travessar la ciutat de nord a sud i es recomana utilitzar les sortides de l'autopista i la variant de la N-II per accedir a la part oest i est del municipi

La cinquena edició de la Cursa de la Dona i la cadena humana "Enllacem amb la dignitat", que unirà Sant Julià de Ramis i Aiguaviva, afectaran la mobilitat a la ciutat de Girona aquest diumenge. Es tallaran alguns carrers tant al matí com a la tarda i els vehicles es desviaran a través de diferents punts.

Diumenge al matí la cinquena Cursa de la Dona, organitzada per l'Ajuntament de Girona i l'Associació Esportiva Esports Parra, agruparà 7.000 corredores al llarg de 5 km de recorregut. El circuit sortirà des del parc de la Devesa, passarà per diferents punts dels barris de Fontajau, el Barri Vell i el Mercadal i finalitzarà a l'esplanada de la Copa.

Això suposarà que, de les 9.45h a les 11.45 h, es tallarà la circulació de vehicles a l'avinguda de França, entre la rotonda de la Vila de Perpinyà i la rotonda de Pedret; al vial sud de la rambla de Xavier Cugat; a la rotonda de Pedret; a la rotonda del Rellotge; a la plaça de Sant Feliu, i al tram entre l'avinguda de Ramon Folch i el carrer d'Àlvarez de Castro de la Gran Via de Jaume I. A més, no es podrà accedir al Barri Vell des de la plaça de Catalunya i es restringirà el pas a veïns en direcció a Pedret a l'altura de la rotonda del nou pont del riu Ter.

Les incidències més rellevants es produiran a la tarda, entre les 16.45 h i les 17.45 h, amb motiu de la cadena humana organitzada per l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), que té com a objectiu unir les poblacions de Sant Julià de Ramis i Aiguaviva travessant la ciutat de Girona de nord a sud.

Els carrers que quedaran afectats pel pas de la cadena humana i on es tallarà el trànsit de vehicles són els següents: pont de l'Aigua; carrer del Pont Major; passeig de Sant Joan Bosco; carrer de Pedret; carrer de Palafrugell; ronda de Pedret; passeig de José Canalejas; vial est de la plaça de la Independència; carrer de Santa Clara; avinguda de Sant Francesc; vial oest de plaça de Catalunya; carrer de Joan Maragall; carrer de Jaume Balmes; carrer d'Oriol Martorell i Codina; carrer del Migdia; carrer de Saragossa; plaça de Salvador Dalí; carrer d'Oviedo; carretera de Santa Coloma; carrer d'Alacant; carrer de Joan Torró i Cabratosa; rotonda de Santa Coloma de Farners, i rotonda de Marie Curie.

Es recomana utilitzar les sortides Girona Oest o Girona Sud de l'autopista AP7 per accedir a la part oest de la ciutat i la variant de l'N-II per accedir a la part est de la ciutat. L'únic punt per on es podrà travessar la ciutat d'est a oest durant l'hora que durarà la cadena humana serà la C-65, la carretera de Sant Feliu de Guíxols.

L'accés nord de la ciutat estarà restringit als veïns i veïnes de Campdorà, Montjuïc, Pedret i Sant Daniel.

Amb motiu d'aquestes incidències, les línies de bus urbà L1, L2 i L5 no podran circular per les parades afectades per l'activitat i poden veure afectat el seu servei durant el diumenge a la tarda.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/78079_lacur-adeladonailacadenahumanaentre-antjuliaderami-iaiguavivaafectaranlamobilitatalaciutataque-tdiumenge-2.htm