logo
Imprimir
06-10-2018 | 08:35hs
•BAIX EMPORDà

La 31a Festa de la Cervesa de Platja d'Aro, en marxa

La tradicional punxada del barril ha inaugurat aquest vespre la 31a edició de l'esdeveniment, que s'allargarà fins al proper cap de setmana

La popular i esbojarrada Oktoberfest s'ha traslladat avui a Platja d'Aro amb la inauguració de la Festa de la Cervesa, que ha tingut lloc a les nou del vespre amb un dels actes més esperats: la punxada del barril. Enguany, la tradicional festa de tardor arriba a la seva 31a edició, i ho fa amb un ampli ventall de cerveses artesanes d'arreu de Catalunya, però també amb més d'una trentena de varietats de cervesa internacional.

Així doncs, la Festa, que se celebrarà durant aquest cap de setmana i el següent, coincidint amb el festiu de la Santa Pilar, estarà farcida d'estands i parades des d'on es podran degustar molts tipus diferents d'aquesta beguda, una oferta cervesera que arriba de la mà de diferents propostes gastronòmiques i també de bona i variada música, des de xarangues fins a orquestres.

L'esdeveniment, impulsat i organitzat per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, compta amb la participació de 5 establiments locals. Segons les estimacions, enguany s'espera que es puguin servir fins a uns 25.000 clients.

L'aposta musical

Així doncs, durant els dies que dura la festivitat hi haurà 18 actuacions musicals de diferent índole. Aquesta diversitat, precisament, queda palesa amb la diversitat dels grups que actuaran al municipi platjarenc durant la Festa: La Vella Dixieland, Grup Guateque, Orquestra La Girasol, Grup Chocolat, La Betty Orquestra, La Montecarlo, Radio Hits i Boogie-Woogie.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/78125_la31afe-tadelacerve-adeplatjadaroenmarxa-2.htm