logo
Imprimir
09-10-2018 | 13:54hs
•TARRAGONA

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus renoven la seva aliança a favor de les empreses en la seva sortida als mercats exteriors

El president de la Cambra de Comerç de Reus i el director territorial de CaixaBank a Catalunya treballaran plegats en la internacionalització de les empreses de l’àmbit territorial de la cambra

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels emprenedors en l'àmbit de la internacionalització.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable del departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació per tal que atenguin els empresaris de l'àmbit territorial de la cambra reusenca participants a les missions comercials que programi l'entitat cameral.

L'acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus inclou també el patrocini dels Premis Cambra.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, ha destacat la importància del suport de CaixaBank que permet incidir directament en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha reiterat el suport de l'entitat financera a la cambra reusenca i a les empreses del territori.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L'entitat disposa d'una xarxa internacional integrada per 24 sucursals operatives i oficines de representació presents a 19 països. Compta amb oficines de representació a París (França), Milà (Itàlia), Istanbul (Turquia), Pekín, Shanghái i Hong Kong (Xina), Dubai (Emirats Àrabs), Nova Delhi (Índia), El Cairo (Egipte), Santiago de Xile (Xile), Bogotà (Colòmbia), Nova York (EE.UU.), Singapur, Johannesburg (Sud-àfrica), Alger (Argèlia), Sao Paulo (Brasil), Lima (Perú) i Sydney (Austràlia). L'entitat també disposa de sucursals internacionals a Varsòvia (Polònia), Casablanca, Tànger i Agadir (Marroc), Londres (Regne Unit) i Frankfurt (Alemanya).

Així mateix, CaixaBank manté acords amb bancs internacionals per a facilitar l'operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i dels particulars a qualsevol país del món.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/78330_caixabankilacambradecomercdereu-renovenla-evaaliancaafavordele-empre-e-enla-eva-ortidaal-mercat-exterior--2.htm