logo
Imprimir
10-10-2018 | 14:08hs
•BAIX EMPORDà

El jovent de Palamós decideix com vol que s'equipi el nou Espai Jove del municipi

Els joves palamosins han fet propostes al voltant de com voldrien dotar aquest futur espai, destacant l'equipament audiovisual i multimèdia, els elements per activitat i jocs de taula, així com el mobiliari genèric

Les àrees municipals de Participació i de Joventut de l'Ajuntament de Palamós han iniciat el procés participatiu que amb el títol "Els Espais Joves seran sempre vostres", proposa al jovent de la vila poder decidir quin ha de ser el tipus d'equipament que caldrà que tingui, prioritàriament, el nou espai jove que s'ubicarà en els locals municipals de les galeries Carme.

Aquest procés que ara es posa en marxa, és resultat de la decisió majoritària de la ciutadania que en les reunions de participació ciutadana destinades a fixar el destí d'una part de la inversió pública del pressupost municipal de 2018, va decidir atorgar 10.000 euros a equipar aquest espai per als joves.

Dilluns passat es va realitzar la primera de les dues reunions previstes on es va comptar amb la participació d'una vintena de joves del municipi, d'edats compreses entre els 14 i els 27 anys. Els tècnics de les àrees municipals de Participació i Joventut varen dinamitzar la trobada explicant les condicions del local, i les tipologies d'equipament amb les que es podria dotar.

Els joves palamosins van fer diverses propostes que varen treballar en grup destacant entre altres l'equipament audiovisual i multimèdia, els elements per activitats i jocs de taula, així com el mobiliari genèric.

Un cop exposades aquestes idees es va acordar que els tècnics municipals demanaran els pressupostos del material proposat, que presentaran en una segona reunió que tindrà lloc el dilluns 5 de novembre, a les 17.30 h, a l'Espai d'Entitats de la Gorga, on es concretaran les propostes definitives.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/78427_eljoventdepalamo-decideixcomvolque-equipielnoue-paijovedelmunicipi-1.htm