logo
Imprimir
11-10-2018 | 14:53hs
•TURISME

CaixaBank llança el premi Hotels & Tourism que reconeix la innovació i sostenibilitat de les empreses turístiques

El guardó disposa de tres categories que reconeixeran les millors actuacions en els àmbits de "Millor establiment hoteler", "Innovació turística" i "Responsabilitat Social Corporativa" en el sector turístic

CaixaBank, entitat financera de referència en el sector hoteler i turístic, convoca la primera edició del premi CaixaBank Hotels & Tourism que reconeix la innovació, sostenibilitat i RSC de les empreses turístiques a tot el país.

Aquest guardó neix amb motiu de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic i, concretament, per la innovació turística a Espanya, que es materialitza a través de la línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través de la proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

El premi CaixaBank Hotels & Tourism es desenvoluparà en dues fases, una regional i una altra nacional. En la primera fase el jurat seleccionarà 3 empreses, una per categoria, en cadascuna de les diferents direccions territorials. A la fase final, d'entre totes les empreses seleccionades, s'escolliran dues empreses guanyadores per cada categoria, que es donaran a conèixer a la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR).

Les tres categories en les quals es divideix el guardó són: "Premi al Millor Establiment Hoteler", que valorarà l'originalitat del projecte, el disseny innovador i l'impacte en la destinació; "Premi a la Innovació turística", que reconeixerà la novetat i originalitat de la tecnologia aplicada al model de negoci i el "Premi a la Responsabilitat Social Corporativa (RSC)" que valorarà la sostenibilitat, el respecte mediambiental i la sensibilitat social del projecte, empresa o grup.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/78524_caixabankllancaelpremihotel-touri-mquereconeixlainnovacioi-o-tenibilitatdele-empre-e-turi-tique--2.htm