logo
Imprimir
29-10-2018 | 10:41hs
•LLEIDA

CaixaBank facilita a la Fundació Privada Ilersis l'accés a una nova nau

Després de l'incendi del passat 7 d'octubre a la nau ubicada al Polígon del Segre, la gerent de Fundació Privada Ilersis i el director de banca d'institucions de CaixaBank a Lleida han treballat plegats per trobar una nova ubicació

CaixaBank i Fundació Privada Ilersis han signat un contracte d'arrendament per una nau ubicada al Polígon dels Frares de Lleida, després que la nau que tenien al Polígon del Segre patís un incendi el passat 7 d'octubre. La nova nau té una superfície de més de 2.000 metres quadrats. El contracte d'arrendament preveu unes condicions avantatjoses durant el primer any de vigència.

Durant la signatura del contracte, la gerent de la Fundació Privada Ilersis, Teresa Benet, ha agraït a CaixaBank la rapidesa de l'entitat financera en trobar una solució a la situació que tenien: "una nau cremada, la parada en la fabricació dels lots de nadal, i els 40 treballadors amb discapacitat que no poden anar a treballar". El director de banca d'institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, ha reiterat el suport de l'entitat financera a les entitats socials del territori.

El passat 3 d'agost, l'Obra Social "la Caixa" va signar un conveni amb Fundació Ilersis per promoure la vida independent de persones vulnerables facilitant el seu accés a un habitatge digne. El projecte, impulsat per l'Obra Social la Caixa amb la Fundació Privada Ilersis, està dotat de 23.000 euros.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/79553_caixabankfacilitaalafundacioprivadailer-i-lacce-aunanovanau-2.htm