logo
Imprimir
12-11-2018 | 14:30hs
•EL RIPOLLèS

El comerç de Ripoll es suma al 'Black Friday'

Durant aquests dos dies les botigues adherides oferiran suculentes ofertes i descomptes per atreure l'atenció dels clients i potenciar les compres Nadalenques a les botigues locals.

Amb l'objectiu d'animar l'activitat comercial local una trentena de comerços de Ripoll participaran en la campanya "blacFriday" que es portarà a terme el divendres 23 i dissabtes 24 de novembre. Durant aquests dos dies les botigues adherides oferiran suculentes ofertes i descomptes per atreure l'atenció dels clients i potenciar les compres Nadalenques a les botigues locals.

A més, les persones que durant el mes de novembre efectuïn compres majors de 10 € als comerços adherits a la campanya del Black Friday, dipositant el tiquet de compra amb el seu nom i telèfon, a les 5 bústies situades a les farmàcies de la vila, entraran al sorteig de 5 vals de 40 €, per gastar durant el dia 23 i 24 de novembre en els comerços participants de la campanya.

Tot i que l'any passat alguns comerços ja van participar del divendres negre, enguany la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Ripoll - representat per l'àrea de promoció econòmica- han volgut incentivar aquesta proposta per motivar els Ripollesos i Ripolleses a fer les seves compres al comerç de proximitat, obtenint a canvi múltiples ofertes, avantatges i una atenció i tracte que difícilment trobaran a les grans Superfícies.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/80371_elcomercderipolle-umaalblackfriday-2.htm