logo
Imprimir
20-11-2018 | 15:54hs
•ESPORTS

La UE Figueres surt derrotat per 2 a 1 del camp del Sants

Els empordanesos han buscat l'empat fins al final, però s'han trobat amb un porter en bona forma

La Unió Esportiva Figueres ha trencat la seva bona ratxa amb una derrota davant del Sants per 2 a 1. Els figuerencs arribaven amb ganes de mantenir la línia positiva dels darrers enfrontaments, però s'han trobat amb un rival molt necessitat de punts i malgrat intentar-ho fins al darrer moment, han marxat sense puntuar d'un partit que ha congregat unes 200 persones.

Els santsencs han estat els primers a colpejar al camp de l'Energia, quan Mario ha estavellat la pilota al pal en el minut 21. Sergio Navarro ha agafat velocitat pel costat esquerre i, amb un xut creuat no ha perdonat, obrint la llauna pels locals.

Ja en la segona part, el marcador s'ha tornat a moure a favor del Sants, de nou gràcies a Navarro i quan més estaven pressionant els de Joan Esteva. Els empordanesos, però, han estat capaços de reaccionar, i Álvaro ha marcat de cap, donant-los esperances. Canal i Ferrón han intentat l'empat, però s'han trobat amb un Yaman inspirat a la porteria que els ho ha impedit.

En aquest sentit, el míster Joan Esteva ha assenyalat que malgrat que en la primera part han estat massa plans, en la segona meitat la situació ha millorat, i ha estat seva, però quan millor estaven ha arribat el segon. "Retallar aviat distàncies ens ha donat esperances", ha apuntat, però la situació del partit no hi ha ajudat, "l'àrbitre ha aturat contínuament el joc i al final afavoreixes l'equip que perd temps".

"Hem tingut opcions per empatar, algunes molt clares, i això ens hagués permès en els últims minuts, fins i tot aspirar a la victòria", ha reconegut. "Veníem amb la missió d'aconseguir els tres punts i no ens n'emportem cap, no podem estar satisfets", ha reblat.

El míster ha destacat que els ha faltat "adaptar-nos millor al que requeria el tipus de partit i les dimensions del terreny de joc, ser més agressius i ambiciosos en atac". "Ens ha faltat agafar el ritme, més velocitat, perquè és un camp on costa el que nosaltres estem acostumats a fer, que és moure'ns i anar d'un costat a l'altre".

"Vam començar amb dificultats i ara l'equip estava en una clara línia ascendent. Hem d'assimilar la derrota i continuar amb el nostre procés de creixement", ha conclòs pensant ja en el proper matx.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/80824_lauefiguere-urtderrotatper2a1delcampdel-ant--3.htm