logo
Imprimir
28-11-2018 | 16:48hs
•EL RIPOLLèS

Encesa de llums i Fira de Nadal a Ripoll

Així la Unió de Botiguers i l'ajuntament de Ripoll, amb la col·laboració de les entitats i associacions, han preparat diverses activitats com a tret de sortida de les festes de Nadal per la setmana del 4 al 10 de desembre

Ja és un clàssic que amb l'encesa de llums i la Fira de Nadal, Ripoll doni el tret de sortida al programa d'activitats culturals, comercials i lúdiques del Nadal.

Així la Unió de Botiguers i l'ajuntament de Ripoll, amb la col·laboració de les entitats i associacions, han preparat diverses activitats com a tret de sortida de les festes de Nadal per la setmana del 4 al 10 de desembre.

S'inicia amb l'Encesa de llums de Nadal prevista pel dimecres dia 5 a partir de les 18 h a la plaça de l'ajuntament, continuant amb una cercavila amb la Xaranga "Jaleo Band" i els "Tions" per acabar a la plaça de la Lira amb la inauguració de la Pista de patinatge sobre Gel i xocolatada per a tothom. La recuperació de la pista de gel així com la Campanya Aquest Nadal l'estrella ets tu, forma part de l'estratègia de la Unió de Botiguers i l'Ajuntament per dinamitzar el teixit comercial de la vila durant aquestes festes.

Els dies 7 i 8 tindrem la Fira de Nadal a la plaça de l'ajuntament amb 14 casetes de fusta i una desena de parades de comerços i associacions que oferiran els seus productes. Al llarg dels dos dies es realitzaran tallers, activitats i actes adreçats a diferents públics. Per exemple el dia 7 a les 12 del migdia al Museu Etnogràfic s'inaugurarà el Pessebre Monumental de Toni Colomer que es podrà visitar fins el 7 de gener. El dia 8 al llarg del matí hi haurà una trobada de vehicles clàssics i històrics que s'exposaran a la plaça del Monestir fins a la una del migdia. El mateix dissabte a les 18.30h al teatre Comtal hi haurà una nova edició del Circuit Folc, amb les actuacions de Marcel Làzara i Júlia Arrey , Pau Figueres i els Randellaires.

Aquest només és un tastet de les diverses activitats culturals, festives i de lleure que es faran durant tot el mes de desembre i fins a la diada de Reis, que com és tradicional la majoria són preparades per les entitats i associacions ciutadanes. La programació complerta es difondrà a finals d'aquesta setmana.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/81559_ence-adellum-ifiradenadalaripoll-1.htm