logo
Imprimir
29-11-2018 | 18:06hs
•+ NOTíCIES

La firma Xiaomi arriba a les comarques de Girona i s'instal·la a l'Espai Gironès

El fabricant de dispositius electrònics obre demà una botiga de més de 100 m2 en la planta principal del Centre Comercial

El fabricant de dispositius d'electrònica de consum Xiaomi arriba a les comarques de Girona i demà obrirà una botiga de més de 100 metres quadrats a la planta principal d'Espai Gironès. Actualment la marca d'electrònica compta ja amb dos establiments oficials a Catalunya, a Barcelona i Granollers.

La firma, que va aterrar a Espanya el novembre de 2017, ja compta amb disset mi Stores autoritzades i onze mi Stores exclusives a tot l'Estat. Entre altres factors, la companyia ha valorat molt positivament el fet que el centre sigui un punt de trobada comercial no tan sols de Girona sinó també per a gent del voltant del territori, així com de turistes i estiuejants. El gerent d'Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat que "estem molt contents que una marca de reconegut prestigi com Xiaomi hagi decidit apostar pel Centre Comercial, valorant el fet de ser un punt de trobada estratègic de Girona i la demarcació".

A la botiga de l'Espai Gironès els consumidors podran adquirir, a banda dels telèfons mòbils de marca Xiaomi, els productes de la gamma La meva Ecosystem, entre els quals destaquen El meu Electric Scooter i El meu Electric Toothbrush. També es podran trobar els dispositius d'àudio, productes per a la salut i dispositius per a la llar intel·ligent com un purificador d'aire i un sensor de llum.

A part de la nova botiga de Xiaomi, Espai Gironès ampliarà la seva oferta comercial amb un nou local de 64 metres quadrats que Nespresso obrirà a la planta principal del Centre Comercial i que substituirà el punt de venda que té actualment.

Aquest estiu la firma de moda jove femenina Brighty&Co va obrir una nova botiga de 58 metres quadrats a la primera planta, un dels primers establiments que aquesta marca ha posat en funcionament a la demarcació.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/81633_lafirmaxiaomiarribaale-comarque-degironai-in-tallaale-paigirone--2.htm