logo
Imprimir
02-12-2018 | 20:38hs
•ACTUALITAT GIRONA

Tot Nuvis tanca mantenint les xifres de l'any anterior

Un 91% dels visitants valora entre "bé" i "molt bé" els continguts del saló, entre ells, l'oferta d'expositors, les desfilades i les activitats

El saló Tot Nuvis ha complert les seves 26 edicions al Palau de Fires de Girona aplegant un total de 115 empreses expositores i 2.875 visitants en 3 dies de fira que han pogut trobar tots els elements i propostes necessàries per organitzar un casament a mida i al seu gust.

La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, afirma que el saló és "la fira tradicional de referència a les comarques gironines pel que fa al sector nupcial", arran de les dades positives que s'han pogut extreure de les enquestes elaborades als visitants. "Tanquem el saló contents per l'alt nivell de satisfacció del públic, ja que un 91% valora entre bé i molt bé tot el conjunt de continguts de la fira, i un 76% considera que l'oferta que hi troben és l'adequada".

Les dades de procedència indiquen que un 88% dels enquestats provenen de la província i de la ciutat de Girona, mentre que un 10% vénen des de Barcelona. El 64% tenen la data del seu casament fixada pel 2019, mentre que el 10% la tenen pel 2020 i un 25% venen al saló sense tenir encara la data de l'enllaç. "Aquesta última xifra ens confirma que un 25% dels visitants se senten atrets per la fira per venir a cercar idees i a entrar en contacte amb les empreses del sector, abans i tot de saber quin dia es casaran: tenen el saló com a referent principal per planificar el seu enllaç", afegeix Cunyat.

Una altra dada curiosa fa referència a l'edat de les parelles, ja que un 2% tenen menys de 25 anys i un 35% tenen menys de 30 anys, però el 63% en tenen més de 30, fet que confirma una tendència a l'alça bastant acusada pel que fa a l'edat en què les parelles decideixen formalitzar el seu compromís.

Afegir també que en aquesta edició s'ha llançat una promoció a través de l'app de Fira de Girona on hi havia una invitació disponible per accedir al saló qualsevol dels 3 dies de celebració. Un total de 200 visitants han aprofitat aquesta ocasió per descarregar-se l'app i entrar amb la invitació de franc.

L'activitat que ha recollit les aclamacions del públic han estat les 3 desfilades de moda nupcial, vestits de festa, rams de núvia i llenceria, aquest any, fent un homenatge a la tasca de les modistes al llarg de la història. També s'ha pogut gaudir d'un curset de ball gratuït per a parelles a càrrec de l'Escola Sibiem, així com diverses promocions i concursos per part dels expositors. Altres incorporacions al programa han estat xerrades gratuïtes sobre tendències i protocol en els casaments, vestits de núvia i maquillatge a càrrec de Laura Rusiñol Planner & Designer, Sandra Jordà Wedding Center i el Centre de Bellesa Naiara que han tingut molt bona rebuda per part del públic.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/81776_totnuvi-tancamantenintle-xifre-delanyanterior-1.htm