logo
Imprimir
06-12-2018 | 07:31hs
•LA GARROTXA

L'ANC d'Olot organitza un dejuni solidari aquest dijous en suport a la vaga de fam dels presos polítics

Sànchez i Turull viuen el cinquè dia sense menjar i acumulen més de 200.000 adhesions a la protesta que comparteixen amb Forn i Rull

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza aquest dijous 6 de desembre un dejuni solidari a Olot per donar suport als quatre presos polítics que han començat una vaga de fam a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada. L'activitat se celebrarà a la sala d'actes de l'Hospici de la capital de la Garrotxa i està previst que arrenqui a les set del matí i acabi a les dotze de la nit.

"Farem d'altaveu en la denúncia de la injustícia. No celebrem el 6D, denunciem la Constitució Espanyola com a escut antidemocràtic", ha piulat l'ANC d'Olot juntament amb la convocatòria, per a la qual no es requereix inscripció, simplement anar-hi.

El dejuni solidari d'Olot ja ha rebut el suport d'Òmnium Garrotxa, que també anima la gent a sumar-s'hi, i no és l'única mostra de suport que han rebut els quatre presos. Aquesta setmana l'Ajuntament d'Olot ha aprovat també durant un ple extraordinari una moció de suport als quatre líders independentistes en vaga de fam -Jordi Sànchez, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn-, una protesta amb què volen denunciar que el Tribunal Constitucional està frenant les seves opcions per arribar a la justícia europea.

El web que recull la denúncia dels presos ja aplega actualment unes 202.000 adhesions de suport, mentre els dos presos polítics que van iniciar la vaga de fam, Jordi Sànchez i Jordi Turull, ja viuen el seu cinquè dia sense ingerir aliments, només líquids. Forn i Rull van començar dos dies més tard.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/81947_lancdolotorganitzaundejuni-olidariaque-tdijou-en-uportalavagadefamdel-pre-o-politic--1.htm