logo
Imprimir
10-12-2018 | 14:38hs
•BAIX EMPORDà

El centre històric de Calonge es converteix en un parc de Nadal a l'aire lliure

"Calonge Vila de Nadal", una iniciativa dirigida per l'Associació de Comerciants de Calonge, transformarà el municipi en un parc infantil i nadalenc a cel obert els propers 15 i 16 de desembre

Un any més, els comerciants de Calonge aposten, amb el suport de l'Ajuntament, per la iniciativa de transformar el centre del municipi en un parc nadalenc a l'aire lliure, orientat, especialment, als més petits i petites de la casa. Així doncs, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, Calonge tornarà a brillar com a Vila de Nadal amb un projecte que busca dinamitzar el centre històric i el comerç local del municipi.

"Calonge Vila de Nadal", distribueix les activitats amb cinc espais diferenciats

Enguany, el parc nadalenc a cel obert enlluernarà Calonge en cinc espais del centre de la vila. A l'escenari de la plaça Major se celebraran els principals reclams de l'època nadalenca, com ara l'arribada a la plaça del Cagatió Gegant, l'entrega de cartes al patge reial provinent d'Orient, una cantada de nadales amb un grup musical de fusió, o bé, una activitat que permetrà als infants amanyagar a xais. Un altre espai, el Parc Infantil Nadal de la plaça Concòrdia, comptarà amb una vintena de jocs gegants de fusta per a totes les edats i altres atraccions com tobogans, llits elàstics o toros mecànics. Al carrer de la Rutlla, ambientat màgicament amb carruatges de patges i cavalls, hi tindran lloc diferents tallers com el de l'elaboració de magdalenes nadalenques o el taller de bastons per fer cagar el tió.

La plaça de la Doma, a la qual s'instal·larà un rocòdrom per nens majors de 7 anys i un inflable del món marí, es complementa amb el cinquè espai situat al carrer d'Àngel Guimerà: el Mercat "Nadal Gurmet". Dins d'aquest últim escenari, dedicat a famílies i adults, hi haurà tot de paradetes per tenir un Nadal molt golós, amb productes especials i productes tradicionals de la terra. Tot i que "Calonge Vila de Nadal" té una durada de dos dies i conclourà el diumenge 16 de desembre, en un municipi com Calonge, que converteix el seu centre històric en un parc infantil temàtic a cel obert durant tot un cap de setmana, no cessaran les activitats nadalenques a la vila. Per aquest motiu, els dies 23 i 26 de desembre i 1 de gener, tindrà lloc el conegut Pessebre Vivent al Castell de Calonge.

La figura de Ricard Viladesau, present també a "Calonge Vila de Nadal"

Dues de les activitats de cloenda de l'Any Viladesau a Calonge, i en col·laboració amb la Marató de TV3, han estat incloses dins del "Calonge Vila de Nadal". El dissabte, 15 de desembre, tindrà lloc l'espectacle infantil TUTUTS!, amb la Cobla Bisbal Jove i l'actor David Planas a la Sala Fontova. I per altra banda, el diumenge, 16 de desembre, La Principal de la Bisbal oferirà el Concert de Nadal. Tot i que ambdues activitats són gratuïtes, les places seran limitades pel que s'haurà de recollir les entrades a l'Oficina de Cultura de Calonge.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/82139_elcentrehi-toricdecalongee-converteixenunparcdenadalalairelliure-1.htm