logo
Imprimir
10-12-2018 | 15:27hs
•LA SELVA

El Consell de la Selva organitza una sessió de treball sobre l'habitatge a la comarca

La sessió, que es farà el pròxim 14 de desembre, està destinada a responsables polítics i tècnics d'habitatges i serveis socials de poblacions vinculades a l'ens comarcal

El Consell de la Selva organitza una sessió de treball sobre l'habitatge a la comarca de la Selva. Aquesta sessió, que es farà el pròxim 14 de desembre, està destinada a responsables polítics i tècnics d'habitatges i serveis socials de poblacions vinculades a l'ens comarcal.

L'objectiu principal de la sessió és el coneixement, el debat i la reflexió entorn les principals polítiques d'habitatge que s'estan duent a terme en el territori, el grau d'adequació, àmbits d'acció i l'encaix en l'actual situació socioeconòmica. Es tracta de posar en comú respostes i eines que cada municipi pugui prendre en consideració i adaptar a la seva realitat.

El programa de la jornada s'iniciarà amb l'obertura i presentació a càrrec del conseller comarcal d'Habitatge, Martí Nogué, i el cap del Departament d'Atenció de les Persones, Joan Busquets. Seguidament, es parlarà de la Mesa d'Emergència- Programa 60/40, que anirà a càrrec de la directora operativa d'actuacions d'urgència en matèria d'habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Sílvia Grau. Un cop finalitzi aquesta ponència serà el torn d'Eduard Colomé que donarà a conèixer el servei d'intermediació en l'àmbit de l'habitatge del Consell Comarcal de la Selva- Guia d'ocupació irregular elaborat per la Diputació de Girona- Empadronament.

En la segona part de la sessió hi intervindrà l'Alícia Garcia, de la Fundació SER-GI que parlarà de la Intervenció en el territori en matèria d'habitatge. En el darrer punt de l'ordre del dia es donaran a conèixer un recull de bones praxis en municipis de la comarca amb la participació d'Anglès –intervindrà l'alcaldessa, Àstrid Desset- i Sils –intervindrà la regidora Mercè Pascual.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/82147_elcon-elldela-elvaorganitzauna-e-iodetreball-obrelhabitatgealacomarca-2.htm