logo
Imprimir
14-12-2018 | 13:55hs
•TARRAGONA

Conveni entre l'Ajuntament de Tarragona i l'Obra Social "La Caixa" per garantir el programa social d'àpats infantils

El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha assenyalat el compromís de l'entitat amb la lluita contra la pobresa i l'exclusió social

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat un conveni de col·laboració per impulsar programes socials a la ciutat.

L'Obra Social "la Caixa" col·laborarà en el programa "Dinem a l'escola", el qual garanteix un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en situació de pobresa. En concret, l'Obra Social aportarà 25.000 euros per aquest programa.

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha agraït "el compromís de l'Obra Social "La Caixa" amb la ciutat perquè la seva aportació permet pal·liar la situació de famílies en risc d'exclusió i millorar la seva qualitat de vida".

El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha assenyalat el compromís de l'entitat amb la lluita contra la pobresa i l'exclusió social.

L'acord permetrà complementar el programa per garantir l'alimentació infantil durant tot l'any que impulsa l'Institut Municipal de Serveis Socials.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/82439_convenientrelajuntamentdetarragonailobra-ociallacaixapergarantirelprograma-ocialdapat-infantil--1.htm