logo
Imprimir
17-12-2018 | 12:37hs
•TARRAGONA

CaixaBank ha inaugurat l’oficina de nou model Store a Sant Carles de la Ràpita

La presidenta del Consell Comarcal del Montsià, M. Carme Navarro, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l’acte d’inauguració

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, M. Carme Navarro, han inaugurat l’oficina Store Sant Carles de la Ràpita amb un acte al que van assistir més d’un centenar de clients.

Es tracta de la tercera oficina nou model de CaixaBank a les Terres de l’Ebre, que s’afegeix a les oficines de Tortosa i Amposta.

Durant l’acte, que va comptar amb l’actuació d’un quartet de vent de l’Escola de Música de Sant Carles de la Ràpita, la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, M. Carme Navarro, va agrair a CaixaBank la seva aposta per la comarca i per les Terres de l’Ebre. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 272 oficines d’aquest model a Espanya, fet que consolida l’entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Sant Carles de la Ràpita, situada a la plaça de Carles III, 27, va obrir les portes el passat 4 de desembre. Disposa d’una una superfície superior als 500 m2, compta amb 11 empleats i gestiona més de 7.600 clients.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat escollit com a millor banc d’Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l’entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista novaiorquesa Global Finance i la britànica Euromoney (Best Bank in Spain 2017), entre d’altres. Tanmateix, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha escollit a l’entitat, per primer cop, com a Millor Banc Digital d’Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de la A-List de CDP, la llista que distingueix a les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/82547_caixabankhainauguratloficinadenoumodel-torea-antcarle-delarapita-1.htm