logo
Imprimir
28-12-2018 | 14:51hs
•LLEIDA

CaixaBank presenta al Cucalòcum La bici de la Lola, un conte per a que els infants coneguin la importància de l’estalvi

El Cucalòcum de Lleida acull l’estrena d’aquesta activitat que CaixaBank durà a terme a les seves oficines per apropar la iniciativa als seus clients més menuts

La Lola té una bici molt velleta, li va petita i està molt tronada. Necessita canviar-la per una de nova però, per poder comprar-la, haurà d’aconseguir diners i aprendre a estalviar. Amb l’ajuda de la seva família i dels seus amics, la Lola es proposarà assolir el seu objectiu amb esforç i decisió.

Aquesta és la sinopsi que resumeix, a la contraportada de La bici de la Lola, el to i l’esperit d’aquest llibre editat per CaixaBank amb el suport de Planeta. El conte s’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 9 anys amb l’objectiu de que aprenguin el valor dels diners i la importància de l’estalvi. A més del relat, inclou activitats per a que els infants reflexionin sobre l’estalvi i ofereix una sèrie de consells per a que pares i mares abordin aquest tema en família amb més seguretat.

Com a prova pilot, CaixaBank ha realizat una primera edició de 30.000 exemplars adreçada principalment als fills dels seus empleats. A més, el llibre es lliurarà a les persones que assisteixin a les sessions d’explicacontes al Cucalòcum de Lleida i a les que es faran a les oficines de CaixaBank durant les properes setmanes.

Pla de Cultura Financera

Aquesta publicació forma part del Pla de Cultura Financera que ha posat en marxa CaixaBank, amb l’objectiu d’ajudar als ciutadans a prendre decisions més conscients i millors en termes financers. Inclou videos, xerrades, publicacions, tallers i altres iniciatives, destinades al públic en general i amb una mirada especial cap als joves i persones camb discapacitat intel·lectual.

CaixaBank ha adquirit el compromís de promoure la inclusió financera, d’afavorir que els seus productes i serveis siguin comprensibles i estiguin a l’abast del major nombre de persones perquè enten que és una condició bàsica per aconseguir la igualtat d’oportunitats i lluitar contra l’exclusió social. Les iniciatives previstes s’extenen fins a 2021 encara que el projecte té vocació de permanença.

Amb el llançament d’aquest projecte, CaixaBank vol consolidar una feina que ja ha iniciat en els darrers anys i que ha reforçat també amb un acord amb la Fundació de les Caixes d’Estalvi (Funcas) i el seu “Programa Funcas d’Estímul de l’Educació Financera”.

Una nova web aplega tot el contingut digital elaborat per CaixaBank, que es mou també en altres canals com youtube o twitter, amb la seva iniciativa “finances per a followers’. A través de videos s’invitarà a reflexionar sobre la manera de parlar de diners amb els fills o la parella, què cal saber abans de demanar una hipoteca o com comparar préstecs.

CaixaBank, una banca socialment responsable

CaixaBank és un banc de referència en responsabilitat corporativa, compromès amb el benestar dels territoris en els que opera. De fet, un dels objectius principals del seu Pla Estratègic 2019-2021, presentat recentement a Londres, és la gestió responsable i el seu compromís amb la societat. Les iniciatives en aquest àmbit promouen la transparència amb els clients; la cultura i la inclusió financera; l’acció social i el voluntariat; i el finançament sostenible.

Per a CaixaBank, fomentar el coneixement financer, l’estalvi i la previsió social contribueix a construir una societat més justa. En aquest sentit, l’educació financera és un pilar fonamental de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa. L’entitat s’ha reafirmat com un banc diferent i transformador i s’ha esforçat per posicionar-se i potenciar el seu model de banca socialment responsable. CaixaBank busca una rendibilitat sostenible i una gestió coherent amb la seva cultura i els seus valors corporatius centenaris: qualitat, confiança i compromís social. El model contribueix a la solució dels reptes més urgents  en materia econòmica, social i ambiental i respon a reptes globals de la societat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/83009_caixabankpre-entaalcucalocumlabicidelalolaunconteperaqueel-infant-coneguinlaimportanciadele-talvi-1.htm