logo
Imprimir
01-01-2019 | 14:36hs
•CATALUNYA

El vicepresident Aragonès ha visitat el primer nadó de l'any, una nena nascuda a Terrassa

A les comarques de Girona, el primer nadó ha estat un nen, el Benjamin, que ha nascut a les 00:22 a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Ha pesat 2,36 kg

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha visitat aquest matí l'Emma, el primer nadó de 2019 nascut a Catalunya. L'Emma ha nascut quan passaven tretze minuts de la mitjanit a l’Hospital Mútua Terrassa i ha pesat 3,31 kg.
 
Aragonès ha afirmat que "l'any 2019 ha de ser un any on seguim construint una societat per la plena llibertat de tothom, perquè les dones siguin completament lliures, aquest és un compromís del Govern. Com també ho és fer costat a les famílies donant oportunitats a tots els nadons que naixeran aquest 2019". El vicepresident també ha volgut agrair la feina dels professionals que han treballat la nit de cap d’any.
 
Pel què fa a la resta de demarcacions, el primer nadó de 2019 nascut a Catalunya és una nena, l’Emma, que ha nascut quan passaven tretze minuts de la mitjanit a l’Hospital Mútua Terrassa i ha pesat 3,31 kg.
 
A les comarques de Girona, el primer nadó ha estat un nen, el Benjamin, que ha nascut a les 00:22 a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Ha pesat 2,36 kg.
 
A la demarcació de Tarragona, el primer naixement de l’any ha estat el d’una nena, la Lena, a la 1.53, a Pius Hospital de Valls. Ha pesat 3,56 kg.

Finalment, a la demarcació de Lleida, el primer nadó ha estat un nen, l’Iker, que ha nascut a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, a les 6.22 i ha pesat 4,25 kg. .




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/83016_elvicepre-identaragone-havi-itatelprimernadodelanyunanenana-cudaaterra-a-2.htm