logo
Imprimir
11-01-2019 | 16:22hs
•BESALú, VILA COMTAL

La Festa de Sant Vicenç arriba a Besalú

La vila comtal celebrarà la festivitat els dies 19 i 20 de gener amb activitats per a tots els públics

La vila comtal de Besalú celebrarà el cap de setmana del 19 (dissabte) i 20 (diumenge) de gener la Festa de Sant Vicenç, un esdeveniment que com és habitual arribarà amb diverses propostes i activitats per a tots els públics.

La festivitat s'iniciarà el dissabte amb una presentació d'un llibre, concretament de l'obra 'Capellada, història i evolució d'un barri de Besalú', que tindrà lloc a Sant Martí de Capellada (11h). També al migdia els Atrapasomnis realitzaran un espectacle infantil a la placeta de Sant Vicenç (12.30), mentre que a Sant Julià hi haurà la inauguració de l'exposició dels '10 anys del Pla de Barris a Besalú. Conviure amb la història com a Projecte d'Intervenció Integral' (12.30h). Poc després, la mateixa placeta de Sant Vicenç acollirà el sorteig de la campanya de comerciants 'Comprar a Besalú té premi', un acte que arribarà amenitzat amb un petit vermut per a tothom (13.30h).

Durant la jornada dominical, per la seva banda, l'església de Sant Vicenç esdevindrà l'escenari d'un ofici solemne amb l'acompanyament de la Cobla Cervianenca (12h). Aquest serà el primer acte d'un dia que també comptarà amb dues sardanes a la placeta de Sant Vicenç (13h) i una audició de sardanes a la plaça de la Llibertat (17h), amb la mateixa Cobla Cervianenca com a protagonista. A més a més, els més menuts també podran gaudir d'inflables i d'un circuit d'aventures gratuït al Prat de Sant Pere (de 11h a 19h).

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/83370_lafe-tade-antvicencarribaabe-alu-2.htm