logo
Imprimir
11-01-2019 | 17:49hs
•LLEIDA

El paer en cap confia fer un salt qualitatiu cap endavant amb la posada en marxa del Pacte pel Civisme a finals de mes

L’alcalde Fèlix Larrosa té una trobada amb els veïns del barri Universitat-Zona Alta dins del programa Barri a Barri

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, s’ha reunit aquest migdia amb els representants veïnals del barri Universitat-Zona Alta, acompanyat dels responsables dels serveis urbans de l’Ajuntament de Lleida i de la regidora de barri, la tinent d’alcalde Sara Mestres, en una trobada que ha servit per repassar les principals actuacions realitzades i el compliment de les demandes fetes pel veïnat, per tractar sobre les necessitats de la zona i per programar noves iniciatives.

La reunió, que ha tingut lloc al local social de l’Associació de Veïns del barri Universitat, forma part del programa Barri a Barri, impulsat des de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Lleida. “És una sessió de treball per repassar la problemàtica i per trobar el moment on poder explicar els projectes que de forma immediata està impulsant l’equip de Govern de la Paeria en aquests indrets de la ciutat”, ha explicat el paer en cap.

En finalitzar la reunió, l’alcalde Larrosa ha explicat que s’havien abordat temes relacionats amb l’incivisme, que preocupen a tothom, alhora que ha fet sabedors els veïns com des de la Paeria es treballa per posar en marxa el Pacte per al Civisme a finals d’aquest mes. “Confio i desitjo que a partir d’aquí es faci un salt qualitatiu sobre com el ciutadà s’ha de relacionar amb la ciutat i l’entorn que comparteix amb la resta de veïns”.

Altres temes abordats en la reunió han estat sobre la mobilitat. En aquest tema, els veïns han felicitat el paer en cap per l’habilitació del gir a l’esquerra a la rambla Aragó. També s’ha tractat de les relacions entre les administracions i les associacions, per tal de millorar aspectes com la comunicació, i la convivència.

En aquest sentit, s’ha posat sobre la taula temes que tenen a veure amb el civisme, “un aspecte a millorar sobre la base de l’educació i la cultura, si volem que la nostra societat avanci i progressi. Hem de fer esforços tots plegats i treballar per la integració i normalització de la vida al carrer”, ha acabat dient el paer en cap.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/83379_elpaerencapconfiaferun-altqualitatiucapendavantamblapo-adaenmarxadelpactepelcivi-meafinal-deme--1.htm