logo
Imprimir
16-01-2019 | 17:35hs
•EL RIPOLLèS

L'Ajuntament de Ripoll bonifica el reciclatge

Impulsa una campanya per premiar l'ús de la deixalleria i el bon comportament ambiental

L'Ajuntament de Ripoll ha posat en marxa una campanya per premiar els ciutadans que reciclin. Des d'ara i fins al 31 de març, els veïns del municipi es poden acollir a les bonificacions del rebut de les escombraries, que enguany és de 139,15 euros, per l'ús de la deixalleria i per bon comportament ambiental. En els dos casos s'hi poden adherir els titulars o llogaters d'habitatges de primera residència.

En el cas del rebut bonificat per l'ús de la deixalleria, la bonificació és del 10% sobre la taxa del 2020; i si es compleixen els requisits del programa de bon comportament ambiental, l'import serà de 117 euros. Si el ciutadà s'acull a les dues bonificacions, la taxa del servei baixa fins als 103,1 euros.

Per aconseguir la bonificació de l'ús de la deixalleria cal fer una sol·licitud a l'oficina d'atenció ciutadana del consistori. Allà es lliurarà una targeta gratuïta que cal presentar a la deixalleria cada cop que s'hi vagi, perquè el personal la segelli. Un cop segellades les deu caselles per part de la deixalleria, caldrà retornar la targeta a l'Ajuntament, sempre abans de l'1 de febrer de l'any següent. La bonificació serà aplicada en el rebut de les escombraries de l'any vinent.

Pel que fa a la bonificació per bon comportament, cal apuntar-se al programa a l'oficina d'atenció ciutadana de Ripoll i des d'allà s'explicaran els passos a seguir.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/83629_lajuntamentderipollbonificaelreciclatge-1.htm