logo
Imprimir
20-01-2019 | 20:42hs
•PLA DE L'ESTANY

Tot a punt per a la XL Fira de la Mel de Crespià

Els assistents gaudiran de tota mena d'activitats durant el cap de setmana del 23 i 24 de febrer

Una de les fires més populars i tradicionals de les comarques gironines arribarà a la seva 40a edició el proper cap de setmana. A partir de les 12 del migdia del dissabte 23 de febrer arrencarà la Fira de la Mel de Crespià. Després de la inauguració de la Fira i de l'exposició de fotoperiodisme a l'església de Santa Eulàlia, els assistents podran gaudir de l'actuació de 'L'Esbart Dansaire de Fontcoberta' i d'uns tastets de mel a la Capella de Santa Llúcia. També en aquest espai, a partir de les 4 de la tarda, es realitzarà el taller d'espelmes i una xocolatada per a tothom.

La XL Fira de la Mel de Crespià arribarà en el seu punt àlgid el diumenge 24 de febrer. Ben aviat, a les 9 de matí, es celebrarà la 5a caminada popular pel Sender de Ponent. En aquest cas, totes les persones interessades s'hi podran inscriure mitja hora abans de la cursa. Més tard, a partir de les 11 del matí, es farà una actuació castellera a càrrec de la 'Colla Castellera de Figueres'. Al migdia, els visitants també podran assistir a la xerrada sobre 'La Vespa Asiàtica', i a l'Ofici solemne amb l'acompanyament de 'Rossinyolets'.

La Fira de la Mel de Crespià finalitzarà amb l'audició de sardanes de la cobla 'Rossinyolets' i la xerrada col·loqui -a l'església- amb l'autor de l'exposició. Cal recordar que durant tot el dia hi haurà inflables i altres jocs a la pista esportiva, i que totes les activitats seran gratuïtes. Organitzada per la Comissió de Festes i amb el suport de l'Ajuntament de Crespià i la Diputació de Girona, la XL Fira de la Mel de Crespià també oferirà servei de bar i lavabos durant tot el cap de setmana.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/83844_totapuntperalaxlfiradelameldecre-pia-1.htm