logo
Imprimir
22-01-2019 | 14:55hs
•CATALUNYA

Un total de 142 'start-ups' de Catalunya es presenten als Premis EmprenedorXXI

Els premis es lliuraran durant el primer semestre de 2019, en el marc de les jornades d'innovació, tecnologia i emprenedoria 'DayOne Innovation Summits'

Un total de 142 start-ups de Catalunya s'han presentat aquest any als Premis EmprenedorXXI, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través d'Enisa. A Catalunya, els Premis s'organitzen amb la col·laboració d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya; Barcelona Activa, l'agència de desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Barcelona, i Barcelona Tech City.

Aquest any, la participació a Catalunya ha augmentat un 49,5% respecte a l'edició anterior. La participación més alta ha estat en la categoría de Toursim Tech, seguit de Health Tech, Commerce Tech, Impact Tech, Agro Tech i Fin&Insur Tech.

Les empreses guanyadores es donaran a conèixer el dia 9 de maig i rebran el guardó en el marc de la jornada d'innovació, tecnologia i emprenedoria 'DayOne Innovation Summit'. Es tracta d'un nou programa creat per CaixaBank DayOne que se celebrarà a Espanya i Portugal i on es reunirà els principals players de l'ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de cada territori. En aquestes sessions es conjugaran workshops, masterclass, ponències i taules rodones, on s'explicaran les noves tendències del sector i les peculiaritats de cada zona, i s'exposaran casos d'èxit. El primer 'DayOne Innovation Summit' es va celebrar a Barcelona i va reunir més de 300 persones a l'Auditori de CaixaBank.

En total, 961 empreses innovadores d'Espanya i Portugal han presentat la seva candidatura a aquesta edició dels Premis Emprendedor XXI, el que representa un augment del 36,3% respecte a l'edició anterior.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/83950_untotalde142-tart-up-decatalunyae-pre-entenal-premi-emprenedorxxi-1.htm