logo
Imprimir
24-01-2019 | 14:23hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles celebra aquest cap de setmana una nova edició del Firestoc

Uns 40 expositors participaran en aquesta 22a edició que se celebrarà a partir de dissabte al pavelló de la Draga

Banyoles acollirà aquest cap de setmana una nova edició del Firestoc, que omplirà el pavelló de la Draga amb els millors descomptes. Uns 40 expositors, amb més de 50 estands, participaran en aquesta 22a edició de la Fira. La principal novetat serà l'estrena de l'espectacle eqüestre amb foc Astrea, que es podrà veure el dissabte a la tarda.

La 22a edició del Firestoc es farà dissabte i diumenge al pavelló de la Draga i els visitants hi podran trobar les millors ofertes en roba, calçat, complements, roba per a la llar, alimentació i esport que portaran tant comerciants de Banyoles i comarca com de la resta de comarques de Girona.

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, Joana Vilà, ha destacat que, un any més, "el Firestoc tornarà a ser un bon aparador per als establiments comercials de la ciutat i un reclam comercial per als visitants que hi podran trobar les millors ofertes en roba, calçat i complements".

La principal novetat d'aquesta 22a edició serà l'espectacle eqüestre amb foc Astrea, promogut per l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, que anirà a càrrec de la companyia Excalibur i l'hípica Equinatur. Es podrà veure el dissabte a 2/4 de 6 de la tarda a l'exterior del pavelló de la Draga. També, com a novetat d'aquesta edició, a l'exterior del pavelló els més petits podran fer passejades en poni i gaudir de les habituals atraccions infantils.

També com a novetat, el Firestoc estrena en aquesta 22a edició nova imatge amb l'objectiu de renovar-lo i donar-li un to més fresc.

Compres amb premi

Com en edicions anteriors, comprar al Firestoc tindrà premi i tots els compradors podran participar en el sorteig de 3 premis de 300, 200 i 100 euros que podran utilitzar en qualsevol botiga de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme. Per participar-hi, només caldrà omplir una butlleta i dipositar-la en una urna que estarà situada a l'estand de l'Ajuntament de Banyoles al Firestoc. El sorteig es farà el mateix diumenge a les 8 del vespre al mateix estand de l'Ajuntament.

El Firestoc obrirà dissabte i diumenge de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre i els visitants disposaran d'entrada i aparcament gratuïts i servei de bar. La fira està organitzada per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles amb el suport de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, la Diputació de Girona i la Generalitat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/84143_banyole-celebraaque-tcapde-etmanaunanovaediciodelfire-toc-1.htm