logo
Imprimir
28-01-2019 | 14:19hs
•LA GARROTXA

Contacontes a la Biblioteca de Sant Joan les Fonts

Dolors Arqué fa més de 25 anys que es dedica a contar contes per Biblioteques d'arreu de Catalunya, ha publicat nou contes infantils, ha treballat de dinamitzadora pedagògica i impartint tallers de contes per orientar als pares i mares

El proper dijous, dia 14 de febrer, a les sis de la tarda a la Biblioteca Francesc Caula de Sant Joan les Fonts tindrà lloc l'actuació teatral "Contes de la caca maca" de la companyia Borinot Groc, a càrrec de Dolors Arqué, una activitat gratuïta i adreçada a tots els públics.

Els "Contes de la caca maca" tracten sobre el tema que fer caca és la cosa més normal. Fa caca tot animal. Fa caca el rei Pepet i també en Patufet. Pets, llufes i cagarades; tot plegat una pudor que empesta. Però fer caca és... la cosa més normal!

Dolors Arqué fa més de 25 anys que es dedica a contar contes per Biblioteques d'arreu de Catalunya, ha publicat nou contes infantils, ha treballat de dinamitzadora pedagògica i impartint tallers de contes per orientar als pares i mares.

L'espectacle té una durada de 50 minuts i l'entrada és gratuïta. A causa del fet que l'aforament és limitat a només 30 infants, cal inscriure's a la Biblioteca de dilluns a divendres de 17h a 20h (telèfon 972 29 03 80).

Es recomana que només vingui un adult per nen/a degut a l'espai reduït.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/84327_contaconte-alabibliotecade-antjoanle-font--2.htm