logo
Imprimir
31-01-2019 | 12:33hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

El Torró Amic recull més de 5.000 euros per reformar el pati de l'Escola Joan XXIII

Aquesta és la primera vegada que Ferrer Xocolata i Olot Televisió impulsen la iniciativa del Torró Amic, que ha nascut amb l'objectiu de recollir fons anualment per una causa solidària o benèfica

La primera edició del Torró Amic, una iniciativa solidària de Ferrer Xocolata i Olot Televisió, ha aconseguit recollir 5.365 euros amb la venda de 1.073 torrons. Aquests diners es destinaran íntegrament a l'Associació Integra –que el 2018 ha complert 50 anys- i, més concretament, a condicionar el pati de joc de l'Escola Joan XXIII.

Els alumnes del centre han deixat empremta en aquesta edició perquè han estat els encarregats de dibuixar les imatges que s'han imprès a cada torró i que plasmaven com hauria de ser el nou espai de joc.

El Torró Amic ha complert també la missió de convertir-se en un regal de Nadal entre amics, familiars i com a obsequi d'empreses pels seus treballadors.

Seguirem endolcint el Nadal
Aquesta és la primera vegada que Ferrer Xocolata i Olot Televisió impulsen la iniciativa del Torró Amic, que ha nascut amb l'objectiu de recollir fons anualment per una causa solidària o benèfica. La bona rebuda que ha tingut entre els garrotxins i l'èxit de la primera edició garanteix, doncs, la continuïtat d'aquesta acció.

Les dues empreses promotores estan estudiant qui serà l'entitat o associació que es beneficiarà de la solidaritat de tots els garrotxins el proper Nadal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/84544_eltorroamicrecullme-de5000euro-perreformarelpatidele-colajoanxxiii-1.htm