logo
Imprimir
04-02-2019 | 18:15hs
•BAIX EMPORDà

El Consell Comarcal de la Selva participa en el seminari transfronterer del projecte COOP'ART a la Bisbal d'Empordà

Aquest seminari tenia com a objectiu ser un punt de trobada dels diferents agents que participen en aquesta iniciativa de suport a l'artesania artística

El Consell Comarcal de la Selva va participar en el seminari transfronterer del projecte COOP'ART els dies 24 i 25 de gener a la Bisbal d'Emporda. Aquest Seminari va servir de punt de trobada dels diferents agents que participen en aquesta iniciativa de suport a l'artesania artística.

Durant la primera jornada es van presentar els diferents treballs que s'han portat a terme durant l'any 2018, que inclouen diferents estudis sobre els oficis d'art com a vector d'atractiu turístic d'un territori, nous models d'esdeveniments vinculats a la ceràmica a la Bisbal d'Empordà, la situació de l'artesania artística al Ter-Brugent i el possible rol de la fàbrica Burés, etc. Així mateix, es va debatre amb els artesans i agents públics assistents sobre l'estratègia comuna de valorització de l'artesania artística a ambdues bandes dels Pirineus.

La segona jornada, que es va celebrar al Terracotta Museu de la Ceràmica, es va dedicar a planificar les activitats previstes al projecte COOP'ART durant l'any 2019, amb una especial atenció a les accions formatives i d'acompanyament al sector de l'artesania artística. En paral·lel es van portar a terme diverses accions d'intercanvi d'experiències empresarials i una visita a les instal·lacions del museu.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/84746_elcon-ellcomarcaldela-elvaparticipaenel-eminaritran-frontererdelprojectecoopartalabi-baldemporda-2.htm