logo
Imprimir
07-02-2019 | 12:32hs
•+ NOTíCIES

Les zones blaves de Banyoles estrenen aplicació mòbil

A través de l'aplicació, els usuaris paguen pel temps real d'estacionament

Les zones blaves de Banyoles han estrenat recentment iParkMe, una nova aplicació per a dispositius mòbils que permet aparcar sense haver de passar pel parquímetre. La nova aplicació es pot descarregar gratuïtament tant per a aparells amb sistema operatiu Android com IOS.

El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Banyoles, Lluís Costabella, ha destacat que "amb la nova aplicació facilitem als usuaris l'ús de la zona blava de Banyoles perquè podran estalviar temps i diners". Lluís Costabella ha recordat que "la gestió de la zona blava de Banyoles correspon a l'empresa Giropark de l'entitat Mifas i és a través d'ells que hem introduït la nova aplicació".

Amb iParkMe l'usuari ja no ha de treure tiquet al parquímetre ni deixar el justificant. L'usuari paga només pel temps real d'estacionament perquè, una vegada acabat l'estacionament, pot recuperar el temps no utilitzat. A més, s'ofereix l'opció d'ampliar el temps d'aparcament des de qualsevol lloc amb dos simples clics i sense haver d'anar al parquímetre.

L'usuari rebrà també una alarma al seu telèfon mòbil si el temps d'estacionament està a punt de finalitzar i podrà ampliar-lo fàcilment. En el cas de denúncia, també des de la mateixa aplicació es podrà fer el pagament per a l'anul·lació de la denúncia.

Per a poder utiltizar iParkMe, l'usuari cal que es descarregui l'aplicació, creï el seu compte i esculli el mètode de pagament.

Zona blava

Banyoles compta amb dos tipus de zona blava. La principal comprèn la plaça Perpinyà, el Passeig de la Indústria, la plaça dels Turers, els carrers Jacint Verdaguer, Servites i Josep Ma Bohigas, la plaça Miquel Boix, l'Avinguda Països Catalans i els carrers Muralla i Pia Almoina. Mentre que la zona blava perifèrica està formada per un tram del carrer Pere Alsius i de l'Avinguda Països Catalans i els carrers Coromina i Estricadors.

La zona blava funciona de dilluns a dissabte de 9 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/84926_le-zone-blave-debanyole-e-trenenaplicaciomobil-2.htm