logo
Imprimir
12-02-2019 | 13:08hs
•+ NOTíCIES

Montserrat Manen i el Salt Gimnàstic premis Tres de Març 2019

Montserrat Manen és premiada pel compromís amb l'educació i el seu treball per la justícia social a Càritas

El ple del proper dilluns ha d'aprovar els proposats als premis Tres de Març d'enguany, que són Montserrat Manen i Folch i El Salt Gimnàstic Club. Montserrat Manen ha estat proposada pel jurat del premi pel seu compromís en l'educació de moltes generacions de joves del municipi des de la seva feina a l'Institut Salvador Espriu i per la seva tasca per la cohesió i la justícia social, des de Càritas Salt, de la que és presidenta. En el cas del Salt Gimnàstic Club s'ha valorat la seva feina -durant quaranta anys- en l'organització de campionats de gimnàstica en totes les categories i el paper que ha tingut portant el nom de Salt per tot el món.

Montserrat Manen és geòloga de formació i catedràtica en Ciències Naturals. Ha exercit com a professora en diversos instituts de les comarques gironines i al Salvador Espriu de Salt des de 1978. Vinculada com a voluntària a la parròquia de Sant Cugat, el 2001 inicia el servei d'acompanyament a la gent gran, durant dos anys a partir de 2004 va ser secretària de Càritas i fins a 2014 presidenta de l'entitat. Actualment col·labora amb el Centre de Distribució d'Aliments.

El Salt Gimnàstic Club va ser fundat el 1979 i aquest any celebra el seu quaranta aniversari. Dedicat a la gimnàstica masculina i femenina, actualment en formen part més de quatre-cents gimnastes i divuit entrenadors. Competeix en totes les categories en el circuit Català, al campionat d'Espanya de clubs i individual, a la lliga Iberdrola i a diversos opens estatals i internacionals, amb resultats molt remarcables.

Els darrers anys del Salt Gimnàstic ha estat el gran dominador del campionat d'Espanya de clubs, que juntament amb la seva participació a diferents tornejos i campionats organitzats a les instal·lacions de Salt, ha donat un important prestigi a la nostra vila i gran imatge vinculada al món de l'esport.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/85166_mont-erratmaneniel-altgimna-ticpremi-tre-demarc2019-1.htm