logo
Imprimir
12-02-2019 | 16:30hs
•POLíTICA

El PSC de Salt commemora el 8 de març amb el setè concurs de poesia del Dia de la Dona

Els guanyadors es coneixeran en un acte a la Coma Cros el 6 de març

El PSC commemora un any més el 8 de març amb el concurs de poesia del Dia de la Dona, que arriba a la setena edició. Els candidats han de presentar un poema inèdit dedicat a una dona que admiren o estimen, com una familiar o una artista, per exemple, i escrit en llengua catalana, castellana, anglesa o francesa.

Entre els requisits que han de complir els poemes presentats hi ha el de no haver estat guardonats a cap altre certamen i tenir títol i un màxim de 40 versos amb lletra Arial a mida 12.

Pot participar-hi tothom qui ho desitgi sempre que tingui més de 14 anys. Els treballs s'han de fer arribar dins un sobre gran en full din-A4 a l'Agrupació de Salt del PSC, Carrer Major 180, baixos o bé per correu electrònic a concurspoesiadiadeladona@gmail.com. Caldrà adjuntar, en un document a part, les dades personals de l'autor/a: nom, adreça, codi postal, correu electrònic i telèfon. La data límit d'entrega serà dimarts 5 de març a les 3 de la tarda.

Hi haurà un primer, un segon i un tercer premi. El primer premi rebrà 50 euros i un sopar per a dues persones a un restaurant de Salt. El segon guanyador rebrà 30 euros i un lot de llibres i el tercer, un lot de llibres. El poema guanyador es publicarà a la revista la Rosa de Salt.

El jurat estarà format per membres de l'executiva local del PSC de Salt i per dues persones externes. El jurat pot declarar deserts els premis.

L'anunci del veredicte i el lliurament dels guardons se celebrarà el 6 de marc a 2/4 de 8 del vespre a la Coma Cros, a l'acte del Dia de la Dona que organitza el PSC de Salt, juntament amb el PSC de les Comarques Gironines.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/85176_elp-cde-altcommemorael8demarcambel-eteconcur-depoe-iadeldiadeladona-2.htm