logo
Imprimir
13-02-2019 | 14:47hs
•EL RIPOLLèS

La piscina de Ripoll es modernitza

El sistema de prevenció d'ofegaments permet aplicar la tecnologia allà on l'ull humà no pot arribar

El dijous 14 de febrer a partir de les 16 hores es tancarà la piscina per acabar d'implementar el sistema de prevenció d'ofegaments. El sistema, que ja està tot instal·lat, només necessita els últims retocs per entrar en ple funcionament a partir del mateix divendres.

Aquests dies també s'està implantant definitivament el sistema d'accés automatitzat a la piscina. Els socis i sòcies rebran el nou carnet quan facin ús de la instal·lació (per qualsevol dubte sobre aquest tema es poden adreçar a les mateixes oficines de la instal·lació).

Tenint en compte les molèsties que hagin pogut ocasionar els tancaments realitzats a l'equipament el passat més de desembre i aquest primer període d'any, es farà un descompte en el rebut de soci del proper rebut trimestral. Segons la tarifa vigent de cada període (2018-2019) es descomptarà la part proporcional dels 9 dies de tancament del 2018 i dels 7 dies de tancament del 2019.

Des de l'Ajuntament de nou agraeixen la comprensió i esperen que les millores fetes puguin ser beneficioses per tots i totes.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/85240_lapi-cinaderipolle-modernitza-1.htm