logo
Imprimir
17-02-2019 | 15:35hs
•ALT EMPORDà

La Unió Esportiva Figueres suma la tercera derrota consecutiva

Els figuerencs han jugat amb 10 des del minut 29 i han caigut per 1 a 0 contra el Santboià

La Unió Esportiva Figueres ha encadenat avui la tercera derrota consecutiva, aquest cop davant del Futbol Club Santboià. Els figuerencs, que han jugat amb un home menys des del minut 29, han encaixat l'únic gol del partit al 61' i tot i haver lluitat per l'empat fins al darrer moment, no han aconseguit moure l'1 a 0 del marcador. Amb aquest resultat, el Santboià, penúltim a la classificació, agafa una mica d'aire mentre els empordanesos es mantenen a la zona baixa, sobre les places del descens.

El Figueres ha arribat al matx, que ha congregat unes 200 persones, després de vuit partits sense conèixer guanyar, amb cinc empats i tres derrotes, ja que l'equip que entrena Joan Esteva no celebra una victòria des del 2-1 a Vilatenim contra el Vilafranca, el passat 5 de setembre. Al davant hi tenien el Santboià, en zona de descens i que només havia sumat quatre dels últims trenta-sis punts en joc.

Els locals han portat la iniciativa en el primer quart d'hora de partit al camp municipal Joan Baptista Milà i han gaudit d'ocasions per marcar, però el combinat d'Esteva ha reaccionat i a poc a poc s'ha anat trobat més còmode, fins que al minut 29 l'àrbitre ha assenyalat una targeta vermella directa a Xavi Ferrón, que havia rebut una falta no assenyalada.

Els equips han marxat al descans amb un 0 a 0 al marcador, i ja en la segona part, la Unió ha arrencat amb més possessió de pilota i control que els locals. El porter David Aroca ha fet una bona intervenció al 55 en la primera acció de perill del Santboià en la represa, però al 61 no ha pogut evitar l'1 a 0, quan Borges ha rematat de cap una centrada per l'esquerra. Álvaro i Sergio Álvarez han intentat l'empat en el tram final de l'enfrontament, però sense èxit.

En declaracions després del partit, l'entrenador de la Unió, Joan Esteva, ha destacat que "una expulsió, sempre que és d'hora, suposa jugar molts minuts amb un home menys i incrementar l'esforç dels que queden sobre el terreny de joc, el que marca molt els partits". "Donar un avantatge com aquest al rival acaba sent determinant, si bé és veritat que nosaltres no havíem començat excessivament bé i l'expulsió no ens ha ajudat", ha reconegut, apuntant que "en la segona part hem tingut els millors moments, l'equip ha aconseguit el control i hem tingut algunes arribades, però quan el rival s'ha avançat en el marcador, ha deixat que passessin els minuts i nosaltres ho hem intentat, en aquest sentit, el partit ha donat la cara intentant l'empat fins al final".

"Tenim un dèficit, ens costa transformar, tenir ocasions clares... l'equip ho intenta, però no trobem la manera, i amb un home menys encara més, tot i que amb un home menys hem tingut els millors minuts. Hem tingut la desgràcia d'encaixar el gol en una ocasió estranya", ha apuntat.

"Quan les coses no surten bé, costa", ha conclòs Esteva, que ja ha avançat que encara el pròxim partit amb tres homes menys, ja que a més de l'expulsió, hi ha hagut dues grogues que suposen anar a sanció la setmana vinent. "Són tres homes menys, en una plantilla que és molt curta i això ens deixa en una situació complicada per afrontar el partit següent, però això consisteix a aixecar-se, no rendir-se i insistir", ha afirmat el míster.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/85495_launioe-portivafiguere-umalaterceraderrotacon-ecutiva-1.htm