logo
Imprimir
07-03-2019 | 18:05hs
•ESPORTS

Feníe Energía rodarà amb el millor jove de la 'Volta'

La comercialitzadora dels instal·ladors, que es va iniciar com sponsor en l'edició anterior, patrocinarà ara el maillot de millor jove de la carrer

La Volta Ciclista a Catalunya comptarà en l'edició 2019 amb  Feníe Energía com a patrocinador de la classificació millor jove, que es distingirà per lluir el maillot blanc amb ratlles taronges. La comercialitzadora d'energia continua apostant aquest 2019 per la "Volta", que disputarà la seva edició 99 del 25 al 31 de març.

Feníe Energía va entrar com a sponsor de la "Volta" en l'edició 2018, on va ser patrocinadora dels esprints intermedis. Amb aquest canvi, la comercialitzadora d'energia verda fa una passa més enllà i donarà suport als joves corredors que prenen part en la carrera.

Aquest any el maillot blanc amb ratlles taronges distingirà el millor jove de la ronda catalana, que engloba tots aquells ciclistes menors de 25 anys. En edicions anteriors han guanyat aquest premi ciclistes com el francès Pierre Latour (2018), el català Marc Soler (2017), el britànic Hugh Carthy (2016) o el neerlandès Wilco Kelderman (2015).

Feníe Energía és una comercialitzadora d'electricitat, gas i serveis d'estalvi energètic que busca l'estalvi dels seus clients mitjançant l'eficiència que aconsegueixen gràcies a l'assessorament personalitzat. Aquest patrocini és una manera de donar-se a conèixer a Catalunya a la competició més longeva darrere del Tour de França i el Giro d'Itàlia i que aquest any compleix la seva 99 edició.

A més, la comercialitzadora d'energia, amb només 9 anys de vida, es vincula d'aquesta manera amb els valors més tradicionals del ciclisme, com són el treball en equip, la superació i l'esforç, però també amb la joventut i el creixement sostenible.

A més de la classificació del millor jove, la "Volta" manté les altres tres classificacions oficials: líder de la general, líder de la muntanya i líder de la regularitat. També manté una classificació no oficial amb maillot propi que s'entrega a l'última etapa, la de millor català, que els dos últims anys ha guanyat el ciclista de Vilanova i la Geltrú de Movistar Marc Soler.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/86608_fenieenergiarodaraambelmillorjovedelavolta-1.htm