logo
Imprimir
15-03-2019 | 08:25hs
•EL RIPOLLèS

La Biblioteca Lambert Mata proposa una vetllada especial per celebrar el dia de la poesia 2019

El dijous dia 21 de març a les 7 de la tarda, la Biblioteca Lambert Mata celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb una programació especial

L’acte, que tindrà lloc a la sala Josep Maria Anglada,  començarà amb la  presentació del llibre Fractals del escriptor ripollès Jordi Fornos.  Seguidament actuarà el grup Sonsotons, amb Jordi Fornos  a la guitarra, Jordi Ballesteros, música, piano i veu,  Marina Garcia, veu i percussions i Ariadna Cañadas a la  viola de gamba. També cal destacar que durant la vetllada poètica musical  hi haurà intervenció artística de la mà d’Oriol Tuca. A més durant  tota la jornada els usuaris de l’equipament també trobaran llibres de poesia i poemes repartits pel vestíbul i les prestatgeries.

Durant l’esdeveniment  es distribuirà el poema ‘Música de l’ànima teixida amb paraules’ de Rosa Fabregat,  escollit per la Institució de les Lletres Catalanes  per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2019, i traduït en més de 10 llengües per aquesta ocasió.

Allargant   la celebració d’aquest dia, el club de lectura que es du a terme a la biblioteca i que tindrà lloc el dia 30 de març a les 12 del migdia, també estarà dedicat a la poesia,  en concret es comentarà una selecció de poemes feta per Ramon Alabau. Aquesta selecció  es pot passar a buscar prèviament a la biblioteca.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/87046_labibliotecalambertmatapropo-aunavetlladae-pecialpercelebrareldiadelapoe-ia2019-1.htm