logo
Imprimir
31-03-2019 | 19:33hs
•ESPORTS

La UE Figueres salva un punt amb el primer gol de Sergio Álvarez

Els figuerencs han empatat a 1 contra l'Ascó en el temps de descompte

La Unió Esportiva Figueres ha empatat a 1 contra l'Ascó a casa. El primer gol de Sergio Álvarez aquesta temporada, que ha arribat en el temps de descompte, ha permès sumar un punt a la Unió en un partit en què s'havia avançat el visitant, un rival directe. Amb aquest resultat, la UE es manté sis punts per sobre del descens, mentre que l'Ascó se situa a quatre de la permanència.

Vilatenim ha estat escenari avui d'un dia determinant per a la Unió, dins i fora de la gespa, ja que aquesta tarda els socis han votat qui serà president els pròxims sis anys. Atesa la jornada electoral i la importància del partit, clau per encarrilar la permanència, avui l'entrada al camp ha estat lliure i unes 400 persones han vist el matx.

Els jugadors de Xavi Agustí han saltat al camp amb el reforç d'haver guanyat la jornada anterior a la Grama, després de tretze partits sense vèncer. Abans, però, la sacada d'honor del partit ha anat a càrrec d'Antoni Gibert Cusí, soci número 1 de la Unió.

Malgrat l'empat a zero al descans, el Figueres ha fet una molt bona primera meitat i ha disposat d'ocasions per avançar-se en el marcador, sobretot amb dos u contra u de Xavi Ferrón. Per la seva banda, el FC Ascó ha posat a prova David Aroca en dues ocasions, que tampoc ha arribat a transformar en gol.

En la represa, els visitants s'han tirat enrere i els empordanesos han tingut més problemes per generar perill. Finalment, els gols han arribat al final de la segona meitat. L'Ascó s'ha avançat primer, al minut 79, en un gol fruit d'una falta lateral que, en segona instància, ha rematat Masqué i la defensa no ha pogut evitar que creués la ratlla.

Els figuerencs, però, han sabut reaccionar i, en el temps de descompte, han equilibrat la balança amb el primer gol de la temporada de Sergio Álvarez. El jugador de la Unió ha aprofitat el refús d'un travesser a xut d'Albert Canal per empatar al 91, fent l'1 a 1 definitiu.

Respecte a l'autor del gol empordanès, Agustí ha assenyalat que "en aquestes darreres setmanes, tant ell com Álvaro com Ferrón se senten una mica responsables de l'apartat golejador, tot i que no només en són responsables ells sinó tot l'equip. Els golejadors necessiten marcar gols i la veritat és que ja li tocava, estic content per ell".

El tècnic ha fet un balanç positiu del partit, assenyalant que només l'eficàcia de cara a porteria ha decidit el resultat. Ha destacat que mentre l'Ascó només ha generat tres ocasions per marcar -una de les quals el gol-, el seu equip n'ha tingut sis o set.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/87978_lauefiguere-alvaunpuntambelprimergolde-ergioalvarez-1.htm