logo
Imprimir
03-04-2019 | 09:15hs
•LA GARROTXA

La 2a Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts recapta 7.700€ amb 1.514 participants

La cursa ha estat 100% solidària i els beneficis, que enguany han sumat 7.700 € aniran destinats a Oncolliga

Un total de 1.514 persones han participat en la segona edició d'aquesta marxa solidària, on tots els beneficis han estat destinats a la fundació Oncolliga Girona, i on també s'han aconseguit 21 donacions de cabells (de 20 cm). Aquest passat diumenge, dia 31 de març, ha tingut lloc una gran jornada esportiva i solidària, fruït d'una proposta popular d'un grup de veïns/es, la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el suport de patrocinadors privats, s'ha dut a terme la segona edició de la Cursa de la Dona. Una marxa de 6 km per fer corrent o caminant amb tots els beneficis destinats a l'Oncolliga.

La marea rosa ha pintat els carrers i paratges de Sant Joan les Fonts al llarg del recorregut que ha transcorregut la marxa. Una cursa inclusiva , on hi han participat dones, homes i nens/es, apte per a tots els nivells i amb recorregut per a gent amb mobilitat reduïda o cadira de rodes.

La sortida ha estat a les 10h des del Prat de les Coromines de Sant Joan les Fonts. Els sis quilòmetres han passat per diversos indrets del municipi, incloent carrers del nucli, travessant el riu Fluvià pel pont medieval, els paratges del "terra vermell", la ruta de Fonts i Verlets, arribant a la Canya i tornant a través de part del biciarril. Paratges, camins rurals i urbans, que han ofert a les 1.514 persones participants una gran varietat de paisatges que han valorat molt positivament.

A l'arribada de la marxa hi havia esmorzar, sessió de zumba i ioga a càrrec del TopTeam. A més de la tallada de cabells solidària que ha comptat amb la col·laboració d'algunes perruqueries del poble i vint-i-una noies que han donat 20 cm de cabells per a totes les que ho necessiten durant el tractament. Durant tota la jornada també s'ha comptat amb la col·laboració de Playmusic que ha dinamitzat l'acte amb música i bon ambient.

La cursa ha estat 100% solidària i els beneficis, que enguany han sumat 6.500 € aniran destinats a Oncolliga, una entitat que vetlla perquè les persones que pateixen càncer i les seves famílies tinguin un munt de serveis a la seva disposició per tal d'ajudar-los durant el procés de la malaltia.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/88064_la2acur-adeladonade-antjoanle-font-recapta7700euramb1514participant--1.htm