logo
Imprimir
04-04-2019 | 20:39hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Dotze cervesers participaran en la tercera Fira de la Cervesa Artesana d'Olot

Se celebrarà el 13 d'abril i s'hi podrà seguir l'elaboració d'una cervesa durant tot el dia

El Pavelló Firal d'Olot acollirà el dissabte 13 d'abril la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesana d'Olot, una cita en què participaran una dotzena de cervesers, quatre de la Garrotxa i vuit de la resta de Catalunya, que hi portaran les seves elaboracions per tastar.

A més, durant tota la jornada hi haurà activitats de tota mena i per a totes les edats, com una arrossada popular a càrrec dels cuiners de Pebre Roig; un ball dels gegants del barri de la Caixa, una actuació dels Xerrics, castellers d'Olot i una exhibició de ball folklòric a càrrec de O-Folk d'Olot.

Una de les novetats d'enguany és que durant tot el dia s'elaborarà una cervesa artesana, on es podran seguir els diferents passos necessaris.

Abans de l'obertura de la fira, a les 9.30, hi ha prevista la sortida d'una ruta de vespes, que passarà per Sant Joan les Fonts, Castellfollit de la Roca, Montagut, Tortellà, Besalú, Banyoles, Mieres, Santa Pau i tornarà al pavelló firal.

La música també tindrà un paper destacat la Fira de la Cervesa Artesana, ja que a partir de les 8 hi ha prevista l'actuació del Cigarrito de Después. A partir de les deu els prendrà el relleu el pop-rock de Bipolar.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/88235_dotzecerve-er-participaranenlatercerafiradelacerve-aarte-anadolot-1.htm