logo
Imprimir
07-04-2019 | 20:32hs
•ALT EMPORDà

Satisfacció per l'acollida de la renovada Fira de l'Espàrrec del Port de la Selva

La Refira ha inclòs la primera Ruta de Tapes, en què han participat una quinzena d'establiments

El Port de la Selva ha acollit tot el cap de setmana la Refira, una reformulació de la Fira de l'Espàrrec, que ha crescut en activitats i continguts. La cita, que ha arribat a l'onzena edició, ha mantingut l'espàrrec de bosc com a gran protagonista i, de fet, ha inclòs en la programació la primera Ruta de Tapes amb espàrrec de bosc, en què han participat una quinzena d'establiments i ha tingut "molt bona acollida", ha assenyalat l'alcalde, Josep Maria Cervera.

"Amb deu edicions vam creure oportú repensar la fira i ha funcionat tot i que el temps no ha acabat d'acompanyar, perquè tenim un abril més aviat hivernal", explica. "N'estem satisfets i estem convençuts que per poc que el temps ens hagués acompanyat hagués sigut un èxit rotund, però ha estat un èxit, perquè hem tingut més aviat fresca i al matí a primera hora la tramuntana i després els núvols ens han fet patir, però res greu", apunta.

La ruta gastronòmica, assenyala, ha tingut molt bona acollida entre el públic. Destaca a més la bona predisposició dels establiments que s'hi han adherit.

A diferència de les edicions anteriors, les activitats de la fira van arrencar ahir. Les botigues van sortir al carrer, on els visitants també van gaudir d'animació i d'activitats culturals. També es va obrir l'exposició "Nanses i pescadors", sobre cistelleria de mar, que restarà oberta fins a l'11 de setembre i a la nit, el públic va poder descobrir amb música els jardins de l'església.

Avui la fira ha tornat al carrer Mar i al passeig del Mil·lenari, on els visitants han pogut trobar un gran ventall de degustacions amb productes naturals i amb espàrrecs de bosc, a més d'una fira d'artesania.

A més, la programació d'enguany incloïa un espectacle d'animació per als més menuts, amb Pep Puigdemont i l'espectacle Ballaruga i pessigolles, un passeig amb els gegants Baldiri i Neus del Port de la Selva i les havaneres de Terra Endins i el tradicional cremat del cap de Creus.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/88343_-ati-faccioperlacollidadelarenovadafiradele-parrecdelportdela-elva-1.htm