logo
Imprimir
08-04-2019 | 19:36hs
•LA GARROTXA

Neix el llibre del Club Patinatge Artístic Olot

Ara, amb l'ajuda inestimable dels seus protagonistes, aquest llibre narra setze històries que expliquen bona part de la història del CPA Olot

David Planella i Sandra Sotillo presenten 'Gràcies, CPA Olot'. Publicat per Edicions El Bassegoda, el llibre narra setze històries que expliquen bona part de la història del millor club de patinatge artístic en grups de xou grans del món

El Club Patinatge Artístic Olot ha revolucionat el món del patinatge. Amb l'esforç impagable d'un centenar de patinadores, el seu primer equip ha conquerit dotze campionats del món de grups de xou grans. Amb la creativitat inesgotable de Ricard Planiol, les seves coreografies han fet créixer i evolucionar una disciplina esportiva que va començar sent d'exhibició i que ha acabat omplint pavellons.

Ara, amb l'ajuda inestimable dels seus protagonistes, aquest llibre narra setze històries que expliquen bona part de la història del CPA Olot. Els noms de les coreografies bategen els capítols d'una aventura apassionant que portarà el lector a descobrir alguns dels secrets d'un èxit que perdura i perdurarà. Gràcies, CPA Olot és el particular homenatge dels periodistes David Planella i Sandra Sotillo a un club que un dia els va atrapar.

Els autors

David Planella és, juntament amb Pau Masó, el narrador del CPA Olot a Ràdio Olot i Sandra Sotillo, a banda de ser comentarista a les mateixes retransmissions, va ser patinadora del primer equip olotí. L'edició, a càrrec d'Edicions El Bassegoda; el disseny, de les expatinadores Helena Corredera i Paula Pons, i la impressió, d'Impremta Aubert, també són obra de persones que tenen una vinculació especial amb el club.

Com adquirir el llibre

Gràcies, CPA Olot es podrà adquirir a les llibreries de la Garrotxa a partir de la setmana que ve al preu de 20 euros. Properament, també s'habilitarà el web graciescpaolot.cat per a compres online.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/88407_neixelllibredelclubpatinatgearti-ticolot-1.htm