logo
Imprimir
18-04-2019 | 14:57hs
•ACTUALITAT GIRONA

El Mercat de Can Gibert del Pla i Santa Eugènia fa deu anys

Té lloc cada dijous al matí al carrer de Sant Sebastià i actualment en formen part disset parades

El Mercat de Can Gibert del Pla i Santa Eugènia celebra aquest 2019 el desè aniversari. La iniciativa va néixer el 2009 per donar resposta a les necessitats de tenir producte fresc a l'abast de dos dels barris més poblats de Girona. Al llarg d'aquest temps, més enllà del comerç, s'ha convertit també en un espai d'interacció ciutadana del sector.

Per commemorar l'efemèride, avui s'han organitzat dues activitats que tindran com a escenari principal el carrer de Sant Sebastià, a la zona de la plaça de Pere Calders, on té lloc el mercat cada dijous al matí. A dos quarts de dotze ha començat una cercavila, a càrrec del grup de batucada Papaya Jam, que ha recorregut diversos carrers del barri entre el Centre Cívic Santa Eugènia i la plaça. Un cop allà, s'ha fet un brindis d'aniversari amb vermut dels Cellers Pagès del barri de Santa Eugènia.

Actualment formen part del mercat disset parades, entre les quals hi ha una xurreria, una xarcuteria, cinc punts de venda de fruita i verdura i deu establiments diversos, que venen roba, sabates i equipament de la llar.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/89026_elmercatdecangibertdelplai-antaeugeniafadeuany--1.htm