logo
Imprimir
18-04-2019 | 16:19hs
•LA SELVA

La app “Tossa de Mar al teu mòbil” permet saber a temps real l’estat dels aparcaments de la població

Es pot descarregar gratuïtament i està englobada dins una aplicació que dóna a conèixer els diferents serveis i atractius del municipi

L'Ajuntament de Tossa, coincidint amb la Setmana Santa, ha tornat a posar a disposició dels gestors d'aparcaments de la població una aplicació gratuïta on el ciutadà està informat a temps real de l'estat dels aparcaments del municipi.

Aquesta aplicació, que es pot descarregar per Google Play i App Store, es troba englobada a l'aplicació "Tossa de Mar al teu mòbil", APP que l'Ajuntament ha posat a l'abast dels ciutadans i que dóna a conèixer els diferents serveis i atractius que ofereix el municipi.

A banda de tota la informació referent a agenda o telèfons d'interès -com poden ser centre de salut, parades de taxi, establiments hotelers, les platges, els punts de recàrrega elèctrica, benzinera o les rutes de turisme actiu-, l'APP permet conèixer l'estat dels aparcaments i informa d'incidències dins del marc "Millorem Tossa".
Segons el regidor d'Urbanisme, Manu Mohedano, "aquesta aplicació georeferencia els diferents aparcaments de la població i permet mantenir informat als ciutadans en temps real sobre l'estat dels aparcaments a Tossa".

L'APP de Tossa per a dispositius mòbils forma part d'una estratègia smart, amb la qual es tendeix a una gestió més intel·ligent dels serveis, seguint el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, tot accedint a serveis i continguts de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada.

Mohedano conclou que "aquesta APP ens serveix per aprofitar el potencial que ofereixen les noves tecnologies i mantenir als ciutadans informats de tot el que passa al nostre municipi".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/89031_laappto-ademaralteumobilpermet-aberatemp-realle-tatdel-aparcament-delapoblacio-1.htm