logo
Imprimir
19-04-2019 | 13:00hs
•ALT EMPORDà

La discoteca Passarel·la d'Empuriabrava estrenarà la nova temporada el divendres 10 de maig

El seu director, Ramon Arias assegura que "malgrat que els temps han canviat, tots els dissabtes tenim el cartell de sold-out"

Després del tancament del 2013, enguany serà la cinquena temporada consecutiva que la discoteca Passarel·la obri les portes a la seva nova ubicació. En aquest sentit, el director de la mítica discoteca d'Empuriabrava es mostra molt optimista de cara el 10 de maig, el dia escollit per arrencar la temporada d'estiu.

"Nosaltres acostumem a obrir durant les Fires de Santa Creu de Figueres i el tancament ens el marca les Fires de Sant Narcís de Girona, que són a finals d'octubre", assenyala Arias. No obstant, en els darrers tres anys, Passarel·la també ha obert la nit de Cap d'Any i "és una fórmula que s'anirà repetint".

Durant el cap de setmana del 10 i 11 de maig, els visitants que assisteixin a l'estrena de la nova temporada podran gaudir d'un 'mapping' i de diferents espectacles. "A Passarel·la posem música comercial perquè és el que la gent ens demana. De totes maneres, disposem d'altres sales on la gent pot gaudir dels millors Dj's, ballar salsa o escoltar música en viu", explica el director de la discoteca, Ramon Arias.

Al ser preguntat pels orígens de la discoteca el 1986, Arias assenyala que "els temps han canviat". "Abans la gent no tenia tanta oferta d'oci i sortia més de nit. Tot i això, no ens podem queixar. Bàsicament perquè cada dissabte tenim el cartell de sold-out", afegeix Arias.

Una altra de les qüestions a destacar és l'augment de les persones vingudes d'arreu de les comarques gironines. "El 25% dels nostres clients vénen del sud de França i el 75% d'arreu de la província. La majoria de l'Empordà però ara també ens vénen de la Garrotxa, el Ripollès, o el Pla de l'Estany", comenta Arias.

Ja han passat més de 30 anys des de l'obertura oficial de la discoteca Passarel·la, i precisament l'antiguitat d'aquesta és una de les raons que la porten a ser un referent. No només a Girona i a Catalunya, també arreu de l'Estat espanyol. Així ho veu Ramon Arias: "Sempre hem tingut ple i la gent ens coneix per això. De fet, molts dels artistes que vénen a tocar ho fan perquè Passarel·la té catxé".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/89049_ladi-cotecapa-arelladempuriabravae-trenaralanovatemporadaeldivendre-10demaig-1.htm