logo
Imprimir
23-04-2019 | 23:14hs
•POLíTICA

Santamaría: 'Casado liderarà el govern d'Espanya i el procés independentista desapareixerà definitivament a partir del 28 d'abril'

Santamaría ha afirmat que "Pedro Sànchez no aconseguirà el seu propòsit, i els seus socis separatistes i populistes tampoc

Sergio Santamaría, cap de llista al congrés per Girona, ha intervingut avui en un acte de campanya, acompanyat de Cayetana Álvarez de Toledo, candidata al congrés per Barcelona, i Concepció Veray, cap de llista a l'alcaldia de Girona.

Durant el seu discurs, Santamaría s'ha mostrat agraït i optimista, i ha assegurat que "estem pocs dies abans de viure un moment crucial per a la història d'Espanya. El proper de 28 d'abril decidim si enfortir la nostra democràcia i reforçar-la o liquidar-la i posar punt i final a 40 anys de llibertat.

També ha recordat el candidat que, de jove, Espanya li semblava el millor lloc del món per a viure, "i fa 30 anys que vaig venir a viure a Girona, i ja es veia per llavors que la democràcia podia trencar-se perquè l'educació en llibertat i la pàtria comú no s'estilava", ha dit. En aquest sentit, Santamaría ha recordat nostàlgic moments de joventut quan passejava amb el seu pare, aquest vestit de militar, "i ja era notori el rebuig. Ja per llavors Espanya estava desapareixent de Catalunya".

"Desgraciadament hem arribat a una situació irreversible en la qual només ens queda resistir", ha afirmat Santamaría i ha dit que això ha de canviar ja. "S'ha de recuperar primer l'autoestima i després defensar el nostre país", ha assenyalat, i seguidament ha dit que "no canviarà tot d'un moment a l'altre, però sí que donarem les primeres passes per aconseguir-ho. I el primer el donarem el 28 d'abril; aconseguirem un escó". "Hem d'unir el vot cívic entorn del Partit Popular, aquells que creiem en la democràcia, perquè malgrat les dificultats, som un partit guanyador i ben sòlid a l'hora d'afrontar reptes".

Per la seva part, Santamaría ha explicat que en el que va de campanya han fet més de 3500 km arreu de la província, parlant amb els veïns dels municipis gironins. En aquest sentit, ha recordat el míting improvisat que va donar diumenge pujat a una taula de pícnic, "perquè qualsevol lloc és un bon lloc per enviar missatges d'unió i lluita per la defensa constitucionalista".

D'aquesta manera, Santamaría ha afirmat que "Pedro Sànchez no aconseguirà el seu propòsit, i els seus socis separatistes i populistes tampoc. I li pararem els peus a les urnes", i seguidament ha explicat que "no podran dur a terme el seu pla per dividir Espanya".

Finalment, el candidat al congrés ha comparat la situació del PP a les eleccions el proper diumenge amb el partit de fúbtol de 1983 entre Espanya i Malta, on es va guanyar 12-1, classificant Espanya per l'Eurocopa del '84. "I això passarà diumenge: els gironins faran un exercici de responsabilitat històrica i optaran pel Partit Popular i per Pablo Casado com a proper President del Govern. No ens rendim. No ho feu vosaltres".

I per últim, ha dirigit uns missatges: "Torra tindràs molts problemes el 28 d'abril; Sànchez deixaràs el banc blau el 28 d'abril". I amb molta determinació, Santamaría ha conclòs: "Casado liderarà el govern d'Espanya i el procés independentista desapareixerà definitivament a partir del 28 d'abril. La sobirania i la integritat territorial no es negocia".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/89236_-antamariaca-adolideraraelgovernde-panyaielproce-independenti-tade-apareixeradefinitivamentapartirdel28dabril-1.htm