logo
Imprimir
24-04-2019 | 18:56hs
•EL RIPOLLèS

Engega la Campanya Ripoll Flor i Color

Un any més, amb l'arribada del bon temps la unió de botiguers de Ripoll i el mateix ajuntament engeguen la sisena edició de la campanya RIPOLL FLOR I COLOR, vigent des del 24 d'abril fins al 31 de maig del 2019

Amb aquesta campanya es pretén per una banda omplir el municipi de flors durant aquesta estació de l'any i així obtenir guardons en el concurs de Viles Florides. Per altra banda es vol fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits. Per aconseguir aquest objectiu els comerços de Ripoll regalaran vals als clients que permeten adquirir flors a les 3 floristeries de la vila - Espiga Verda, Ocells i Plantes Alarcón i Rams N'Roses- amb un descompte de 0,50 cèntims, fins a esgotar les existències de la promoció (1300 en total).

Com a novetat d'enguany es proposa un concurs d'aparadors adreçat a tots els establiments del municipi i sota la temàtica "Flor i Color". Els aparadors hauran d'estar engalanats del 10 al 20 de maig (ambdós inclosos). L'elecció de l'aparador guanyador es farà a través de votació popular a la xarxa social Instagram de la Unió de Botiguers (ubripoll) i de l'Ajuntament de Ripoll (ajuntamentderipoll) i d'un jurat. Del recompte de número de likes de la votació popular i de la deliberació del jurat en sortirà una puntuació, que sumades donaran el resultat de l'aparador guanyador. El guanyador disposarà de l'espai publicitari d'una cara del tòtem de la UBR durant un any gratuïtament. Els establiments interessats es poden apuntar fins al 3 de maig als telèfons 658963856 (UBR) i o al 636090808 (Aj. Ripoll).

Com en anys anteriors el dia 7 de maig de 3 a 5 de la tarda, els infants de primer de les escoles de Ripoll contribuiran a posar Ripoll bonic amb una plantada de flors al passeig del Ferro, dirigida per les floristes de Ripoll, que explicaran com cal plantar-les i cuidar-les.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/89291_engegalacampanyaripollfloricolor-1.htm