logo
Imprimir
27-04-2019 | 20:46hs
•POLíTICA

Santamaría es mostra tranquil i optimista durant la jornada de reflexió a la Fira de la Santa Creu de Figueres

"La jornada de diumenge és decisiva i per això creiem en la importància i la necessitat d'obtenir representació al Congrés per Girona, entre d'altres objectius, per frenar l'independentisme", ha afegit Santamaría

La jornada de reflexió de Sergio Santamaría, cap de llista al congrés per Girona, ha estat protagonitzada pel descans, després d'un divendres intens, en el que ha assistit a l'acte de tancament de campanya de Pablo Casado a Madrid.

Amb vídeos i fotos compartides a les seves xarxes socials, el candidat ha explicat que "la idea d'estar a Madrid és fer costat a Casado, en el convenciment ple que tenim tots de què serà el proper President del Govern". "La jornada de diumenge és decisiva i per això creiem en la importància i la necessitat d'obtenir representació al Congrés per Girona, entre d'altres objectius, per frenar l'independentisme", ha afegit Santamaría.

Al matí, Santamaría ha estat envoltat de familiars i amics, i a la tarda acompanyat de més amistats i alguns militants, i ha explicat que "no crec que hagués pogut trobar millor lloc per una jornada de reflexió que la Fira de la Santa Creu de Figueres, per sentir-me com a casa, i alhora ser a casa, a Girona". Casat amb una catalana i amb 3 fills nascuts a Catalunya, Santamaría s'ha mostrat molt orgullós de Girona i ha explicat que se sent igual d'andalús que català, "perquè en aquestes terres em van acollir ara fa uns 30 anys i m'hi he sentit sempre molt a gust i des del primer moment, a casa meva, i per això no vull que deixi de formar part d'Espanya".

Per la seva part, la valoració del candidat d'aquesta campanya ha estat molt positiva: "esperem la jornada de demà amb molt d'optimisme i res ens impedeix desitjar el millor dels resultats i aconseguir representació per Girona al Congrés dels diputats".

En aquest sentit, Santamaria ha assenyalat que "sabem que el votant constitucionalista de Girona està carregat de seny i que sap que la millor manera de defensar Espanya és amb el Partit Popular ". I, seguidament, ha afegit que "he sacrificat durant més d'un mes el temps que habitualment passo amb la meva família, però per un bé comú, que comença per millorar la vida dels meus fills, que viuen a un país pel que el PP lluita, per mantenir-ne la unió, per retornar la convivència als catalans i catalanes i per acabar amb l'independentisme, i millorar les condicions de vida de tots els ciutadans i ciutadanes".

Finalment, el candidat ha assenyalat que "tal i com va dir el rei d'Espanya, Felipe VI, no deixarem abandonats mai a tots aquells compatriotes que pateixen la pressió i l'assetjament dels radicals de l'independentisme i de les institucions de la Generalitat en mans dels qui no governen a tots els catalans i catalanes". "Han fet molt de mal, han provocat desolació i inquietud, però demà passarà a ser només un mal record de l'Espanya democràtica del segle XXI. Demà comença la recuperació de Catalunya de la mà del PP", ha conclòs Santamaria.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/89477_-antamariae-mo-tratranquilioptimi-tadurantlajornadadereflexioalafiradela-antacreudefiguere--1.htm