logo
Imprimir
08-05-2019 | 10:44hs
•+ NOTíCIES

Espai Gironès impulsa un original sorteig d'un viatge al Japó coincidint amb 'Girona, temps de Flors'

A més, l'Espai Gironès disposa per primera vegada d'un estand floral al Barri Vell de Girona

L'Espai Gironès s'ha volgut afegir aquest mes de maig a la celebració de "Girona, temps de Flors" amb un original sorteig d'un viatge per a dues persones al Japó. És la primera vegada que el Centre Comercial impulsa una iniciativa d'aquest tipus coincidint amb la tradicional i reconeguda Mostra que atrau milers de visitants i que enguany es durà a terme de l'11 al 19 de maig.

Les persones que vulguin participar en aquest sorteig caldrà que presentin al Punt d'Informació del Centre Comercial un o més tiquets de compra per un import mínim de 20 euros. Després rebran una bola on, a més de les seves dades, hauran d'escriure el desig que voldrien realitzar. I finalment hauran de llençar la bola a un pou que s'ha instal·lat a l'entrada principal de l'Espai Gironès. Els tres desitjos més originals entraran en el sorteig del viatge al Japó que es durà a terme l'1 de juny a les 18:00h.

La nova proposta de l'Espai Gironès s'emmarca en la campanya Temps de Desitjos que el Centre Comercial du a terme aquest mes de maig i que inclou un segon sorteig d'un circuit termal i massatge per a dues persones al balneari Aqva Gerunda . En aquesta ocasió les persones que hi vulguin participar caldrà que es facin una foto o enregistrin un vídeo dins l'Espai o al Barri Vell de Girona i la publiquin a Instagram amb el hashtag #tempsdedesitjos. A més, hauran d'etiquetar l'Espai Gironès. Aquest sorteig també es durà a terme l'1 de juny.

Estand floral al Barri Vell i tallers de kokedames
L'Espai Gironès disposa fins el 31 de maig i per primera vegada de l' estand "Bosc aeri de kokedames", que està situat al Carrer Santa Llúcia 14 B de Girona. A més, els dissabtes 11,18 i 25 de maig (de les 18h a les 20h ) es duran a terme, a la plaça del Foc del Centre Comercial, tallers per aprendre aquesta tècnica japonesa mil·lenària d'art floral .




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/90049_e-paigirone-impul-aunoriginal-orteigdunviatgealjapocoincidintambgironatemp-deflor--1.htm