logo
Imprimir
10-05-2019 | 00:11hs
•POLíTICA

Veray: 'Estem a punt i preparats per liderar el canvi que Girona necessita'

La candidata Popular ha explicat que "des de la premissa, i amb l'objectiu, de fer de Girona una ciutat de tots i per a tots és imprescindible, necessari i urgent un canvi radical al capdavant del govern de la ciutat"

El PPC a la ciutat de Girona ha iniciat la campanya electoral del 26M al barri de Germans Sàbat. En un acte amb militants i simpatitzants, i en el que també hi ha participat el president provincial del PPC Girona, Enric Millo, la cap de llista Popular a la ciutat de Girona en les eleccions del 26 de maig, Concepció Veray, ha assegurat que "estem a punt i preparats per liderar el canvi que Girona necessita".

En aquest sentit la candidata Popular ha explicat que "des de la premissa, i amb l'objectiu, de fer de Girona una ciutat de tots i per a tots és imprescindible, necessari i urgent un canvi radical al capdavant del govern de la ciutat", i seguidament ha afegit "i dic radical perquè el canvi ha de ser tant en les polítiques com en la manera de desenvolupar-les i gestionar-les".

Per Veray "Girona necessita un govern que aposti per la seva gent i la prioritzi per damunt de qualsevol altre interès", i seguidament ha afegit "un govern que governi per a tots els gironins i per a tots els barris i que ho faci de manera constructiva i fomentant la convivència, i no un govern sectari que només pensi a imposar-nos a tots el seu pensament únic i abandoni a tots aquells que no el compartim".

Acompanyada del president provincial i dels membres de la seva candidatura la líder popular ha recordat que "els Populars portem 40 anys defensant amb veu pròpia a l'ajuntament de Girona la democràcia, la Constitució i la convivència amb fermesa i responsabilitat per tant que ningú vingui ara, i menys aquests partits nous que no sabem molt bé què els mou, a donar-nos lliçons en aquest àmbit".

"Som i representem el projecte de ciutat que Girona necessita i tenim la il·lusió i les ganes de tirar-lo endavant de manera conjunta amb tota la ciutadania", ha dit Veray que ha conclòs la seva intervenció demanant la confiança dels gironins "per construir junts, en positiu i amb valentia una Girona de tots".

Per la seva part Enric Millo, president dels Populars a la província de Girona, ha destacat "la qualitat humana i professional" de la candidatura del PPC a la ciutat de Girona, i en aquest sentit ha expressat que "tenim la millor cap de llista, el millor equip i el millor projecte de ciutat, fem-ho arribar a tots els gironins i gironines durant aquests 15 dies de campanya. Estic convençut que si ho fem, si la ciutadania coneix de primera mà el nostre projecte, el dia 26 ens donaran la seva confiança".

El líder dels Populars gironins ha explicat que "el futur de Girona el decidiran els veïns i veïnes de la ciutat el proper 26M, és per això que, a tots ells, els hi demano que votin pensant en el que necessita i li convé a Girona. Que valorin si necessitem 4 anys més de crispació, confrontació i manca de lideratge i compromís de ciutat i amb la ciutat, que és el que representen les opcions independentistes, o 4 anys d'un govern centrat a resoldre els problemes reals de la ciutadania que els hi garanteixi neutralitat institucional, convivència, respecte, diàleg i defensa dels valors democràtics i constitucionals". "Jo ho tinc clar, em quedo amb la segona opció i l'única candidatura que la garanteix és l'encapçalada per Concepció Veray, la dels Populars de Girona", ha conclòs Millo.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/90209_veraye-temapuntipreparat-perliderarelcanviquegironanece-ita-1.htm