logo
Imprimir
10-05-2019 | 14:42hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú comença a transformar-se per acollir el rodatge de Westworld

Els carrers de la vila comtal es convertiran en un poble italià durant la Segona Guerra Mundial

Besalú ha començat a transformar-se per acollir el rodatge de la tercera temporada de la sèrie Westworld. La vila comtal serà un dels escenaris de la superproducció d'HBO representant un poble italià durant la Segona Guerra Mundial i per això, la plaça de la Llibertat -una de les dues localitzacions de la sèrie, juntament amb el carrer del Pont- ja ha començat a canviar d'aspecte.

El personal de la sèrie ha començat a col·locar al carrer una paret de sacs de terra, com si volgués protegir els murs de l'impacte d'unes bombes. A més, algunes de les finestres de la plaça també han anat canviant amb la col·locació de persianes antigues.

Està previst que el rodatge de la sèrie que protagonitza Anthony Hopkins arribi a Besalú els dies 22, 23 i 24 de maig i, com que diversos comerços hauran d'abaixar la persiana, la productora ja ha arribat a un acord per compensar-los econòmicament.

S'ha filtrat que el rodatge inclourà la visita d'un destacament de la Wermartch, i de fet, aquest dimecres l'hotel Melià de Girona va acollir un càsting per a trobar figurants per al rodatge, sobretot homes joves que poguessin encaixar en el perfil d'un soldat alemany.

A més de Besalú, també està previst que la sèrie de ciència-ficció rodi part de la tercera temporada al País Valencià.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/90241_be-alucomencaatran-formar-eperacollirelrodatgedewe-tworld-1.htm